13 Haziran Burç Yorumları

13 Haziran Burç Yorumları

13 Haziran Burç Yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bugün şaşkın bir haliniz var. Hayal gücünüz ve sanatsal yetenekleriniz keskin. Sezgileriniz özellikle uyumludur. Başkalarının düşünceleri ve duyguları sizin sandığınızdan daha açık. Bir noktada kendinizi huzursuz hissedebilir, kafa dağıtmak için yürüyüşe çıkmayı düşünebilirsiniz. Yürüyebildiğiniz kadar yürüyün. Endorfin salınımını artırın.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bağlı olduğunuz bir grup size aniden yakınlaşabilir. Grup üyeleri arasında bir aile duygusu gelişebilir. Üyelerden biri size romantik ve cazibeli gelecek. Bu durum dikkatinizden kaçmışsa bir kez daha dikkatle bakın. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz çok kuvvetli. Bazı tartışmalar arasında samimi konuşmalar gerçekleşebilir.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, aile üyeleri bugün topluluğa çıkmak isteyebilir, belki bir festival veya mitinge katılabilirsiniz. Bunları yapmak için mükemmel bir gün. Özellikle enerjik ve coşkulu hissediyorsunuz. Bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Zihniniz, konferans veya konuşmalar tarafından teşvik edilecek. Bir an önce arabaya atlayın, dışarı çıkın ve eğlencenin tadını çıkarın.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, uzakta yaşayan aile üyeleri bir ziyaret yapmayı planlıyor olabilir ve bugün biraz tartışabilirsiniz. Birçok telefon görüşmesi veya e-posta alışverişi yapılabilir. Başka bir ülkeye geçmeyi düşünüyorsanız, kesin planlamalar yapmamaya çalışın. Planlarınız heyecan verici olabilir, ancak gelecekle ilgili bazı tahminler işinize yarayacaktır.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bir aile üyesinin paylaştığı analizler, gelirinizi artırmanın olası yollarını fark etmenizi sağlayacak. Parayla ilgili bir sürü evrak elinize geçebilir. Bu olumlu bir gelişmedir, kesinlikle durumunuz hakkında iyi hissetmelisiniz. Derinlemesine araştırma yapmak için harika bir gün. Sezgileriniz yüksek. Sizi ilgilendiren herhangi bir meselenin kalbine inmeye uygunsunuz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bugün herhangi bir yasal evrakı yürütmeniz gerekiyorsa, bunu yapmak için daha iyi bir gün olamaz. İlişkiler, özellikle romantik olanlar, özellikle sıcak, destekleyici ve ödüllendirici olacak. Yeni ve ilginç insanlar yolunuza çıkabilir. En az biriyle anında bir bağ kurmanız mümkün. Yalnızsanız, bugün heyecan verici biriyle tanışabilirsiniz. Sosyal olaylar sevindirici ve uyarıcı olacak.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, ev ve aile bugün odak noktanız olacak. Evin etrafında çalışmak çok zamanınızı alabilir. Evinizi ve çevresini daha güzel bir hale getirmek isteyebilirsiniz. Bahçeyle uğraşmak size iyi gelecektir. Yeni bir yemek kitabından tarifler denemek isterseniz, bunu yapmak için güzel bir gün. Yemekle ilgili yaratıcı dürtüleriniz her zaman yüksek.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün güçlü bir kader duygusu sizi yeni birine yönlendirebilir. Potansiyel yakın arkadaş veya romantik bir partner olabilir. Bu kişiye karşı istekli olmanıza rağmen kendinizi koruma altına alacaksınız. Sanatsal faaliyetler artan sezgilerinizden, fiziksel ve zihinsel enerjinizden yararlanacak. Parlamanıza az kaldı, o günü bekleyin!

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün aile üyeleri arasında bazı duygular açığa çıkabilir. Bu sizin için rahatsız edici olacak. Başkalarının kavgalarına karışmaktan kaçınmalısınız. Böyle zamanlarda, söylenmemesi gereken çok şey söylenebilir ve özürler her zaman telafi edemez. Fiziksel enerjiniz yüksek olduğu için evde iş yapmak için harika bir gün.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bir akrabayı rahatsız eden veya öfkeli biri, bugün size sempatik ve yatıştırıcı kelimeler söyleyebilir. Aslında söylediklerinden daha fazlasını hissediyor. İster bir arkadaşa bir mektup yazın, isterseniz bir roman yazmaya başlayın, yazmak için harika bir gün. Kelimelere olan yeteneğiniz çok fazla. Bir grupla konuşmayı planlıyorsanız, bu konuşmada kelimelerin özgürce akacağını bilmelisiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, uzun zamandır kayıp olan bir eşyayı bugün bulabilirisiniz. Bulunca mutluluktan gözleriniz dolacak. Kendinize daha fazla değer vermelisiniz. Önce kendinize güvenin, daha sonra çevrenizde güven problemi yaşayan insanlara destek olun. Gelirinizi yükseltmek için yeni fırsatlar elde edeceksiniz.. Onlardan en iyi şekilde yararlanın.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün harika bir gün olacak. Fiziksel enerjiniz iyi, harika görünüyor ve harika hissediyorsunuz. Günün çoğunu evde geçirmek isteseniz de, ilgi çekici planlar ve ilginç insanlardan etkilenebilirsiniz. Duygularınızı ifade etme yeteneğiniz de yüksek, bu yüzden bazı uyarıcı ve etkileyici konuşmalara hazır olun.

KAYNAK: Yükselen topuklar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.