15 Temmuz burç yorumları

15 Temmuz burç yorumları

15 Temmuz burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün ruhsal dönüşümünüzü sağlamanızı sağlarken özünüzde keşfedilmemiş yönlerinizin farkına varmanızı sağlayacak. Özel yaşamınızda ise aşk hakim duygular yoğun ilişkinizde tutku hakim.

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün sizlere iyini niyetinizin mükafatı olarak şans kapılarını aralayabilir. Özel yaşamınızda ise şaşırtıcı gelişmeler söz konusu, Uzun süredir zaman zaman tekrar eden sorunlarınız eş ya da sevgilinizin uyumlu ve yaptığı davranışın hatalı olduğunu anlaması ile sorunlarınızı aşabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü iş ve aşk hayatınızda yaşanacak değişimlere dikkat çekmekte. Sürpriz bir terfi alabilir ya da bulunduğunuzdan farklı bir sektöre oldukça iyi maddi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gerginliklerden sonra huzurlu aşk sevgi ve güveni bulabilmenin şükrünü yaşayacağınız bir gündesiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün yenilikleri olumlu etkileri ile birlikte sizleri güçlü kılmaya başlıyor. İş ve özel yaşamınız da yenilikler fırsatlar ve beklenmedik olumlu gelişmeler sürprizler söz konusu şansınıza güvenin cesaretli davranın.

ASLAN BURCU

Bugün işinizle ilgili bir çok sıkıntıyı el birliği ile alt etmiş olmanın huzuru ilişkinizi güçlendirirken birbirinize olan bağınızı da daha da kuvvetlendiriyor. Aşk hayatınızda ise kendinizi ve sevdiğiniz insanı şımartın. Karanlık günler arkanızda kalıyor bir dönem bitip yeni bir dönem başlıyor. 

BAŞAK BURCU

Bugün; inatçı tavırlar içinde olmaktan uzak durun Aksi halde işinizle ilgili konularda durduk yere sıkıntılar yaratabilirsiniz. Açık görüşlü olun ve uzlaşmaları reddetmeden hareket edin. Özel yaşamınızda ise birlikte liğinizi daha da özel hale getirecek gelişmeler söz konusu.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün uzun zamandır beklediğiniz terfi ya da atamanızın gerçekleşebileceğini müjdeliyor sizlere. Özel yaşamınızda ise her şeyi umutsuz bir şekilde akışa bıraktığınız takdirde sevginin iyileştirici gücü her türlü zorluğu aşmanızı sağlayacak.

AKREP BURCU

Bugün; Maddi olarak daha iyi imkanlarla karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşk’ın ve doğru insanın size nerede nasıl geleceğini bilemezsiniz siz mutlu olacağınıza inanmadığınız sürece fırsatları fark edemezsiniz.

YAY BURCU

Bugün iş hayatınızda hakkınızı aramalı  başkalarının başarınızı gölgelemesine izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda her geçen gün eş ya da sevgilinizin kıymetini daha çok anlayacak aşkla bağlanacak ilişinize sahip çıkarken sapla samanı ayırt edeceksiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü iş yaşamınızda yıldızınızın parlamaya başlayacağına işaret etmekte.  Bugün işiniz gereği Öğrendiklerinizi kendinize saklayın ve özellikle iş arkadaşlarınızla paylaşmayın. Özel yaşamınızda sabırlı davranın ve olayları başka insanların bakış açılarından değerlendirmeye çalışın. Bu size ilişkiler konusunda önemli şeyler öğretecektir.

KOVA BURCU

Bugün tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. İşinizle ilgili önemli bir projeniz varsa sunumu bugün gerçekleştirebilir yine toplantı ve görüşmelerinizi gün içerisinde yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız.

BALIK BURCU

Gökyüzü aşk hayatınızda yaşanacak sansasyonel bir olayla sarsılabileceğinize işaret etmekte. Birlikte olduğunuz insanın sakladığı gerçeklerle şiddetli bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise düşünerek kararlar almalı Önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz sabırlı davranmalısınız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.