16 Mayıs burç yorumları

16 Mayıs burç yorumları

16 Mayıs burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

16 Mayıs burç yorumları

KOÇ BURCU

Gezegensel enerjiler pek çok konuda haklıyı haksızı birbirinden adil bir şekilde ayırmanızı sağlayacak. Bugün iş ve özel yaşamınızda kontrollü olmalı ve duygularınızın aklınızın önüne geçmesine izin vermeden hareket etmelisiniz. Evli Koçlar sizlerde eşinizle yanlış anlaşılmalar yüzünden tartışabilir eşinizin ailesi ile gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bugün gördüğünüz rüyaları dikkate almalısınız. Hayatınıza yön verecek rehber rüyalar görebilirsiniz

BOĞA BURCU

Bugün, iş ve özel hayatınızda merhamet duygunuzu size düşmanca merhamet göstermeden haksızlık eden kişilere karşı göstermemeli her göz yaşının pişmanlıktan olmadığının farkına vararak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin tutarsız davranışları sinirlerinizin gerilmesine neden olabilir.

İKİZLER BURCU

Bugün aile bireylerinizin sağlık sorunları söz konusu olabilir ve buna sebep olan kişi ya da olaylardan dolayı öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda ise gerginlikler sona eriyor emek verdiğiniz pek çok şeyin önemini daha iyi kavrayacak ve geçmişte yapmış olduğunuz fedakarlıkların karşılığını maddi olarak almaya başayacaksınız. Hayatınızın pek çok noktasında Gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkına varıp hayatın size sunduklarını sevgi ile kucaklayın.

YENGEÇ BURCU

Bugün, ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir. Evinizi yenilemek ya da bir araç satın almak için uygun enerjiler sizlerle birlikte. Evli Yengeçler eşinizle ortaklaşa kararlar ile uzun vadeli yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda gerçek huzuru bulacak devam eden sevgi dolu bir beraberlik içindeyseniz eşinizle çok daha yakın olacak ve birbirinize şans getireceksiniz.

ASLAN BURCU

Bugün, İş hayatınızda kalıcı işler yapacağınız anlaşmalara imza atabilirsiniz finansal gelirlerinizde yaşanacak rahatlamalarla borçlarınızı kapatarak yeni yatırımlar yapmanıza ve sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler yada işbirlikleri yapmanızı sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise sakinliğiniz dinlemeyi bilerek hareket etmeniz sizlere çok şey kazandıracaktır.

BAŞAK BURCU

Bugün, iş hayatınızda girişimci davranacak cesareti ortaya koyabildiğiniz takdirde finansal gelirlerde artış iş hayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Evli Başak’lar bu dönemde eşten gelecek destekle ilişkinizi güçlendireceksiniz. Dostlar yakın arkadaşlar ile ilgili sorunlarınızı da tam anlamı ile çözüme kavuşturabileceğiniz enerjilerle karşı karşıyasınız.

TERAZİ BURCU

Bugün, Evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler kıskançlık kızgınlık ve başkalarından kaynaklanan sorunlara karşı tutumunuzu değiştirmeniz ‘’AŞK’’ ın gücünü ortaya koyarak mutlu olmanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili konularda ise inatlaşmalar maddi zararlara neden olabilir.

AKREP BURCU

Bugün, Ruhsal olarak yaşadığınız çelişkilerinizden kurtulacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Şikayetlerinizi başarı ve mutluluğa döndürebileceğiniz özel enerjilerle karşı karşıyasınız özellikle iş hayatınızda finansal konularda önemli gelirler kazanabilir işinizi engellemelere rağmen istediğiniz noktaya taşıyabilirsiniz yeter ki isteyin ve çok çalışmaktan şikayet etmeden ilerleyin.

YAY BURCU

Bugün, kendi iç dünyanızda bastırdığınız duygularınız ile yüzleşerek esaretteki ruhunuzu özgürleştirebileceksiniz. Hayatınızı yeni bir düzene koyabilirsiniz. Bu enerji ile iş ve özel yaşamınızda yeni kararlar alabilir ilişkilerinizi gözden geçirerek daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerinde yapılandırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal bir ilişkiye adım atabileceğiniz gibi bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi resmiyete taşıma kararı alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün, sizler için fazlası ile önemli enerjiler ile karşı karşıyasınız. Fark edemediğiniz güzelliklerini göreceğiniz özel bir süreç sizleri karşılıyor. Perde açılışını siyahtan beyaza yeni bir yolculuğa aralıyor hayat okulunda sizler için. Aslanı fareye boğdurtmaya kalkanlar kurda kuşa yem oluyor. İlahi adaletin mahkemesinde. Kötü ile iyinin zorlu savaşında iyi ve doğru olan kazanıyor. Tarafınızı doğrudan yana kullanmalı size sunulmuş şansları sahiplenerek korumalı fedakarlık etmeniz gerekiyorsa etmeli aynı hataları tekrarlardan uzaklaşabilmelisiniz .

KOVA BURCU

Bugün, Kime güvenip kiminle bağlarınızı maddi manevi kesmeniz gerektiğini fark edecek ve kararlı bir şekilde belirleyeceksiniz. Bu enerji ile aşk hayatınız da önem kazanacak. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova’lar sizlerde beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkacak yaşam enerjinizi pozitif yönde değiştirecek biri ile hayat arkadaşlığına merhaba diyebilirsiniz.

BALIK BURCU

Bugün, İş ve özel yaşamınızda sorunları çözüme kavuşturabileceğiniz enerjileri doğru değerlendirmeye gayret etmelisiniz. Arkadaşlarınız ya da yakınlarınızın özel yaşamları ile ilgili konularda bilmediğiniz yorumlarda bulunmamalı bildiklerinizi de ulu orta konuşmanın zararının size dokunacağını bilerek kendi hayatınız işiniz aşkınız için korkularınızı yenerek yeni bir şeyler yapmak hayatınızın bu alanlarını güzelleştirmek için neler yapabilirime odaklanmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.