18 Mayıs burç yorumları

18 Mayıs burç yorumları

18 Mayıs burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

Koç Burcu

Kariyerinizde ilerlemek istiyorsanız şansınız oldukça açık. Patronunuzla bir konuda görüşmek, zam veya terfi istemek, önemli bir mülakat yapmak için doğru zaman!

Yapılan araştırmalar spor yapan kadın yöneticilerin liderlik vasıflarını daha fazla geliştirdiklerini ve takım çalışmasında sporun kritik bir rol oynadığını ortaya koyuyor. Siz de hayatınızdan sporu ihmal etmeyin. “Spor yapan kadın yöneticiler kariyerlerinde daha hızlı ilerliyor”

Boğa Burcu

Yayıncılık, reklamcılık veya internet üzerinden geliştirilen bir işle ilgileniyorsanız, yeteneklerinizi konuşturmanın tam vakti. Biraz risk almaktan korkmayın, kendinize güvenin. 

Başarılı insanların ortak özelliklerinden biri, çevrelerinde hedeflerine odaklanmış, benzer görüşlü kişilerle bir araya gelerek işbirliği ve fikir alışverişi yapmalarıdır. ¨Çalışma motivasyonunuzu artıracak öneriler¨

İkizler Burcu

Finansal planlarınızla ilgili yeni fikrileriniz varsa, bunları bir süreliğine kendinize saklamak iyi olabilir. Başkalarıyla paylaşmadan önce bir strateji oluşturmaya çalışmalısınız. 

Başarılı, mutlu ve özgür bir yaşam sürebilmek için, finansal özgürlüğünüzü kazanmanız ve paranızı doğru bir şekilde değerlendirmeniz şart. ¨Para kazanma ve kullanma sanatı: Gelirinizi en etkili biçimde değerlendirmenin yolları¨

Yengeç Burcu

Sevdiğiniz kişiyle kendiniz, gelecek plalarınız, kişisel meseleleriniz hakkında verimli bir konuşma yapabilirsiniz. Onun size vereceği tavsiyelerle karşınızdakinin hem bir sevgili hem de bir mentor olduğunu düşünebilirsiniz. 

Yavaşlamak ve iç sesimizi dinlemek; gerçek fikirlerimizi ve hislerimizi anlamamıza yardımcı olarak, doğru adımlar atmamızı sağlar. Bu, özellikle özel hayatımız ve ilişkilerimizle ilgili konularda göz ardı etmememiz gereken bir durumdur.¨İlişkileriniz konusunda göz ardı etmemeniz gereken 5 his¨

Aslan Burcu

Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Patronunuzla veya yöneticinizle yapacağınız bir görüşmenin sonrasında geleceğe daha umutla yaklaşabilirsiniz. 

Daha güvenli adımlar atabilmek için, hata yaptığınızı fark ettiğinizde, geri adım atmaktan çekinmeyin. Yaşadıklarınızı tecrübe olarak görün ve kendinizi geliştirin. “Daha verimli çalışmanın yolları“

Başak Burcu

Üzerinde çalıştığınız büyük bir proje, kitleleri peşinden sürükleyecek şekilde yayılabilir ve size büyük bir ün kazandırabilir. Çalışmaları sıkı tutmakta fayda var. 

Kararlılık, başarıya giden yolda yanınıza alabileceğiniz en değerli özelliklerden biridir. Kararlılığınızı ve inancınızı korumak için motivasyonunuzu canlı tutmayı ihmal etmeyin. “Motivasyonunuzu korumanın 20 etkili yolu”

Terazi Burcu

Ailenizin finansal konulardaki geleceğiyle ilgili bir danışmana başvurabilirsiniz. EMeklilik planları, gayrimenkul yatırımları konusunda bu uzmandan alacağınız tavsiyeler çok yardımcı olabilir. 

 Emeklilik dendiği zaman birçok insanın aklına yatırımlar ve birikimleri gelmektedir; fakat emeklilik aslında paradan çok daha fazlasıdır. Emeklilik; sağlık, aile, hayatın anlamını bulmak ve hayatınızın her aşamasında mutlu olmak için pozitif tutuma sahip olmak ve bu tutumu beslemek demektir. “Altın yıllarınıza değer katın: Emeklilik döneminde mutluluğu yakalama önerileri”

Akrep Burcu

Sevdiğiniz kişiyle birlikte almanız gereken bir karar varsa, şu dönem mükemmel bir zaman olabilir. Karşılıklı olarak birbirinizin bakış açılarını daha iyi anlayabilirsiniz. 

Aldığınız haberler üzerine eyleme geçmeden önce hayatınızla ilgili biraz düşünün. Temel değerlerinizi belirledikten sonra alacağınız kararların bu değerlere uygun olup olmadığını görebilirsiniz. ¨Temel değerler belirlemenin önemi ve yöntemi¨

Yay Burcu

Eğer serbest çalışıyorsanız ve şu sıralar iş kovalıyorsanız, karşınıza oldukça karlı ve uzun vadeli bir fırsat çıkabilir. Motivasyonunuzu ve ikna yeteneğinizi güçlü tutmalısınız. 

 Gün geçtikçe daha fazla insan uzaktan çalışıyor. Evde, dışarıda hatta yakınlarındaki kafelerde bile bir “ofis” ortamı yaratmak mümkün. Şanslıyız ki, teknoloji ihtiyaç duyulduğunda ya da isteğe bağlı olarak evden çalışmak gibi bir esneklik sağlıyor ve her gün ofise gitme alışkanlığı olan insanlar bile bunu kullanıyor. “Evden çalışırken dikkat etmeniz gereken 6 anahtar nokta”

Oğlak Burcu

Aşk hayatınız duruluyor, dengeye kavuşuyor. Eğer yakın zamanda flört etmeye başladığınız birileri varsa, onun yanında kendinizi ne kadar rahat hissettiğinize siz de şaşırabilirsiniz. 

‘Aşk’ın tanımının ne olduğu, aşık olduğumuzu nasıl anlayacağımız, hissettiğimiz duygunun aşk mı sevgi mi olduğu gibi konular yıllardır bilim dünyasında tartışılmaya devam ediyor. Duygularınızı anlamak ve tanımlamak konusunda çok fazla kafa yormayın. “Aşkın anatomisi: Aşık olduğunuzun 10 göstergesi”

Kova Burcu

Aile üyelerinizle bir araya gelebilir veya çok sevdiğiniz bir yakınınızla önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Her koşulda bu durumun sizi çok mutlu edeceğini unutmayın. Sevdiklerinizle olmanın tadını çıkarın. 

Sevdiklerinizi mutlu edebilmek ve kendi mutluluğunuzu pekiştirebilmek için, küçük sürprizler yapmaktan çekinmeyin. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı arayın, “seni seviyorum” deyin, ya da sarılın. ”Kendinizi iyi hissetmenin 99 adı“

Balık Burcu

Bir kalabalığın karşısında konuşma yapmaya veya sunum yapmaya hazırlanıyorsanız, özgüveninizi yüksek tutun. Sİz kendinize güvendikçe, karşınızdakiler de size daha fazla saygı suyacaktır. 

 İş dünyasında fikirlerinizi paylaşma söz konusu olduğunda en önemli üç şey; yaratıcılık, etkili konuşma ve özgünlüktür. Eşi benzeri görülmemiş verilerin hızlıca paylaşıldığı bir bilgi toplumunda yaşıyoruz ve bu toplumda PowerPoint slaytlarını okumak, neredeyse en büyük günahlardan biri olarak görülüyor. “İçinizdeki sunum dehasını ortaya çıkarmanın 7 yolu”



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.