19 Eylül burç yorumları

19 Eylül burç yorumları

19 Eylül burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü hiç beklemediğiniz durumlarda karşılaşmanıza sebep olabilir. Söyledikleriniz size karşı kullanılabilir ve bu etkiler sizing için her anlamda sarsıcı sonuçları beraberinde getirebilir. Bugün kısa sürede olsa dinlenin dışarı çıkın hava alın ve sakinleşin. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınlarından kaynaklanan problemlerin tam ortasında kalabilir. Kendi aralarında yaşadıkları tartışmaların içine çekilmek istenebilirsiniz. Sakın böyle bir hataya düşmeyin.

BOĞA BURCU

Bugün haksızlığa uğradığınız  konularda hakkınızı aramalı kendinize olan güveninizi tecrübe sahibi insanların da öngörüleri doğrultusunda cesurca ortaya koymalısınız. İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise beraberlikleri devam eden Boğa’lar sevdiğiniz insan için özverili olma zamanı onun duygularını anlamaya çalışarak yaklaşmanız gereken bir dönemdesiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü iş ilişkisi içinde olduğunuz kişilerin beklenmedik davranışları yüzünden zorluklar yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Özel yaşamınızda ise beraberlikleri devam eden İkiz’ler sevdiğiniz insan için özverili olma zamanı onun duygularını anlamaya çalışarak yaklaşmanız gereken bir dönemdesiniz. Evli İkizler ise şiddetli tartışmalardan kaçının eşiniz sinirli ise siz sakin olun ve dengeyi koruyarak hareket edin.

YENGEÇ BURCU

Bugün iş hayatınızda ise kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün iş ve eğitim hayatınızla ilgili ne kadar çok iletişimde olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Gün içinde aile bağlarınız da oldukça kuvvetlenecek bu bir büyüğünüzün hastalığı vesilesi ile olabilir. Birlik ve beraberliğin önemini daha iyi kavrayacaksınız. Özel hayatınızda eş ya da sevgiliniz önemli destekler görecek ve güçleneceksiniz. Gün sizin için son derece bereketli ve şans dolu.

BAŞAK BURCU

Bugün; hem iş hem de özel yaşamınızda hesapta olmayan problemler yaşanabilir. Yine bugün sağlığınızla ilgili konuları önemsemelisiniz. Önemli kararlarınızı bugün önemli kararlar almamalı girişimlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamında problemler yaşayan Başaklar çok önemli bilgiler öğrenebilir ve ilişkinizin seyrini bu bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü iş arıyorsanız bulabileceğinize işaret etmekte uzun zorlu günlerden sonra yaşamınız yeniden şekilleniyor sizi engelleyen her şeyle mücadele gücüne sahipsiniz. Prangalarınızdan kavuşmuş gibi özgürlüğünüzü ele alacağınız bir gündesiniz. Yarım kalan her şeyinizi tamamlayabileceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bugün; hem iş hem de özel yaşamınızda hesapta olmayan problemler yaşanabilir. Yine bugün sağlığınızla ilgili konuları önemsemelisiniz. Önemli kararlarınızı bugün önemli kararlar almamalı girişimlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamında problemler yaşayan Akrep’ler çok önemli bilgiler öğrenebilir ve ilişkinizin seyrini bu bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Yaşamdan kazandığınız tecrübeleri yaşamınızda uygulama zamanı.

YAY BURCU

Bugün köklü değişimler ve kazançlar söz konusu olabilir yoğun ve tempolu bir gündesiniz akıllıca değerlendirmeli yapabileceğinizden fazla yükün altına girmeden hareket etmelisiniz. İş çevreniz genişlerken sizde daha tanınır olacaksınız. Bugünden itibaren aşk hayatınız hareketleniyor hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Uzun zamandır arkadaş olduğunu kişi  ile sevgi dolu bir ilişkiye adım atabilir çevrenizdeki bir çok kişiyi şaşkına çevirebilirsiniz. 

OĞLAK BURCU

Bugün ilişkinize resmiyet kazandırabilir. Sorunlu bir evliliği çözüme kavuşturabilirsiniz. Yeni insanlar yeni başlangıçlar sizi iş ve özel yaşamınızda huzurlu ve keyifli noktalara taşıyacak. Sosyal hayatınızda ki olumlu etkiler yaşamınızın tümüne yansıyacak. Siz yeter ki kendinizi engellemeyin. Yine bu dönemde uzun zamandır bir rahatsızlığın varsa şifa bulabilirsiniz. Kronik bir sağlık probleminiz çözüme kavuşabilir.

KOVA BURCU

İş hayatınızda kazançlar ile dolu bir gün karşılıyor sizi. Uzun vadeli bir başarı istiyorsanız bugün kararlı davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Kova’lar beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak, bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Ailevi ve iş ilişkilerinizde çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda sabırlı davranmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık sabırsızlığınız hiç beklemediğiniz durumlarda karşılaşmanıza sebep olabilir. Bugün kısa sürede olsa dinlenin dışarı çıkın hava alın ve sakinleşin. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınlarından kaynaklanan problemlerin tam ortasında kalabilir. Kendi aralarında yaşadıkları tartışmaların içine çekilmek istenebilirsiniz. Sakın böyle bir hataya düşmeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.