2 Ekim 2018 burç yorumları

2 Ekim 2018 burç yorumları

2 Ekim 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü maddi konularda sorunlar yaşayabileceğinize işaret etmekte bugün. Ortaklaşa işler ve hukuki konularda sorunlarla karşılaşmamak için önemli başvurularınızı bugün yapmamanız faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize öfkeli yaklaşımlarda bulunmamalısınız. 

BOĞA BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda önemli bir proje ile karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Fırsatları değerlendirin şans sizi başarıya taşımak için çalışmakta. İşinizle ilgili konularda gizliliğe önem verin görüşmelerinizi iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile duygusal bağınız güçleniyor.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü  bugün negatif insanların iş hayatınızda sorunlara neden olabileceğine başarılı giden işlerinizi bozabileceklerine işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzu kontrol altında tutmazsanız üzülebilirsiniz. 

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün maddi manevi stresli enerjileri dengelemekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Kimsenin avukatlığına soyunmayın üzülmek istemiyorsanız şayet. Özel yaşamınızda ise sevgiliniz ya da eşinizin alıngan tavırları sinirlerinizin gerilmesine neden olabilir. 

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda sıkışıklıklar ile karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Dikkatli olmalısınız başkaları için kendinizi zora sokmamanız gerektiğini yaşadığınız onca deneyimle öğrenmiş olmalısınız. Özel yaşamınızda ise huzurun tutkunun gerçek sevginin tadını çıkarmaya bakın.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün ticari konularda risk almamanız için uyarıyor sizleri. Kayıplar yaşayabilir kanuni zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kardeşleri ile ilgili sorunlar ilişkinizde gerginliklere yol açabilir.  

TERAZİ BURCU

Gökyüzü arkadaşlarınızdan gelecek zararlara karşı uyarıyor sizleri.  Hayır diyememek sizlere maddi manevi zararlar getirebilir dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize gereksiz kıskançlıklarda bulunup huzurunuzu kaçırmamaya dikkat edin. 

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün hesaplar resmi işler ile ilgili konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Güveniniz suiistimal edilebilir beklenmedik zararlar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.  

YAY BURCU

Gökyüzü bugün rüyalarınızı önemsemenizin faydalı olacağına işaret etmekte. Can sıkıcı durumların önüne geçebilir rüyalarınızın verdiği mesajları doğru değerlendirmenin faydaları ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuz eş ya da sevgilinize haksızlık etmenize yol açabilir bugün. 

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda sorunlar yaşadığınız kişiler ile tartışmamanız için uyarıyor sizleri. Bir anda büyük tartışmalar kanuni sorunlara yol açabilir. Özel yaşamınızda ise suçlamalarınızdan vazgeçmeli hatayı kendinizde arayıp sevdiğiniz kişiyi kaybetmeden bir an evvel kendinize gelmelisiniz. 

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün iş arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Haklı olduğunuz konular dışında kimse ile inatlaşmaya girmeyin. Üstleriniz durumu yanlış anlayabilir bir şeyleri anlatana kadar yaşananlar kontrolünüzden çıkabilir. Özel yaşamınızda ise ruhunuzun aşkla besleneceği güzellikler ile karşı karşıyasınız. 

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda alacaklarınızı tahsil edebilmenin rahatlığını deneyimleyeceğinize işaret etmekte. Güzellikler sizi sarıp sarmalamaya başlıyor iş hayatınızda ve maddi konularda. Bugünlerde arkadaşlık ilişkilerinizde kim dost kim düşman anlamaya çalışmalı ve arkadaşlarınızın özel yaşamınıza müdahil olmasına izin vermemelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.