20 Ekim 2018 burç yorumları

20 Ekim 2018 burç yorumları

20 Ekim 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanabileceğiniz enerjilere dikkat çekmekte. Bu durum iş ilişkilerinizde gerginlikler yaşanmasına ve size duyulan güvenin sarsılmasına yol açabilir dikkatli  davranın. Özel yaşamınızda ise bugün ilişkinizi başkaları ile kıyaslamamalısınız.

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün ikili ilişkiler ile ilgili konularda kararlar alacağınıza işaret etmekte.  Kendi içinizde cevaplamakta zorlandığınız pek çok konu netleşecek ve kaygılarınızdan tam olarak kurtularak hareket etmenin özgürlüğünü deneyimleyerek hafiflemiş hissedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bugün eş ya da sevgilinizin tüm cömertliği ile sevgisini size sunması duygulandıracak sizleri.

İKİZLER BURCU

Bugün maddi konularda olanaklarınızı zorlayacak kişilere dikkat etmelisiniz. İyi niyetinizi kendi çıkarları uğruna kullanabilecek sözde arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda ise bugün girişimci olmaktan korkmayın cesur olduğunuzda kazanacaksınız. Özel yaşamınızda ise öfkeyle kararlar almamaya gayret etmelisiniz bugün.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün her şey üstüne geliyormuş hissi ile yanlış kararlar alarak iş ve eğitim hayatınızı zora sokabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Dikkatli olun zorluklar sizleri yordu haklısınız fakat bu zorlu günler ardınızda kalacak kısa bir süre sonra sabırlı davranın ve kendinize zarar verecek kararlar almayın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize güven duygunuzu sarsacak düşünceleri size empoze etmeye çalışan kişilere itibar etmeyin bugün.

ASLAN BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda gergin tutumunuz yüzünden zarar görebileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Haklı olduğunuz konularda yanlış tutumunuz yüzünden zarar görebilir üzülebilirsiniz. Bugün parasal konularda har vurup harman savuran davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise sevginizi göstermeyi zayıflık saydığınız sürece sizi tüm kalbi ile seven kişinin zihninde soru işaretlerinin oluşmasına ve sizden uzaklaşmasına sebebiyet verip üzülebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak teklifler alabilirsiniz iyi değerlendirin. Sağdan soldan duyduğunuz yanlışlar sizin başınıza gelir endişesi ile hareket etmeyin ve şans kapınızı çalmışken değerlendirmeyi bilin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sevgisini tutkulu bir şekilde ortaya koyması duygulandıracak sizleri.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü maddi konularda şanslı enerjileri müjdeliyor sizlere. Bugün önemli iş görüşmelerinizi istediğiniz sonuçları elde ederek gerçekleştirmeniz mümkün olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin iş hayatında ki başarısı fazlası ile gururlandıracak sizleri kendinize ve sevdiğiniz insana güvenmenin güzelliklerini deneyimlemenin keyfini sürmelisiniz.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün geçmişte yaptığınız hatırlamak dahi istemediğiniz şeylerin tekrar gün yüzüne çıkarak iş ve özel yaşamınızda zorluklar deneyimlemenize neden olabileceğine işaret etmekte. Bu kez duygularınızın sizi yanıltmasına yanlışlar yaptırmasına izin vermemek elinizde karanlık girdaplarda oradan oraya savrulan ruhunuzu yaralamamak için olgunlukla hareket edin.

YAY BURCU

Bugün maddi konularda dolandırılabileceğiniz konusunda   uyarıyor gökyüzü sizleri. Yeni tanıdığınız kişiler ile ortak iş ya da yatırım yaparken dikkati elden bırakmayın. İnsanlar bazen göründükleri gibi olmayabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınlarının ilişkiniz ile ilgili arkanızdan çevirdikleri bugün sizleri şaşkına çevirebilir. Tepki vermek yerine sabırla doğru zamanı beklemeniz daha doğru olacaktır sizler için.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda ödemelerinizi yapmakta zorlanabileceğinize dikkat çekmekte. Olmasından emin olduğunuz bir işinizin son anda iptal olması güç durumda bırakabilir sizleri. Umutsuzluğa kapılmak yerine alternatifler aramanız faydanıza olacaktır. İş ilişkilerinizi daha dikkatli yapmalı dereyi görmeden paçaları sıvamamalısınız. Özel yaşamınızda ise yaptıklarınızın karşılığını alacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız bugün.

KOVA BURCU

Gökyüzü işinizle ilgili konularda önemli görüşme ve taleplerinizi bugün dile getirmemeniz için uyarıyor sizleri. Yanlış anlaşılabilir olacak işlerinizin askıda kalması ile üzülebilirsiniz. Ayrıca bugün yakınlarınızın özel yaşamları ile ilgili konularda da bilmeden yorum yapmamaya özen gösterin. Bir anda gerginliklerin büyümesi özel yaşamınızda da sorunlara neden olabilir.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün eski eş ya da sevgiliniz ile ilgili konularda yaşanacak gelişmelerin sizi bir hayli şaşırtabileceğine işaret etmekte. Bu durumu değerlendirirken sadece duygularınız ile hareket etmemeniz önem taşımakta. İş hayatınızda ise bugün beklediğiniz haberlerin gelmesi ile sevinebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.