22 Temmuz burç yorumları

22 Temmuz burç yorumları

22 Temmuz burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

İş ve özel yaşamınızda sorunlar yaşamak istemiyorsanız sizi ilgilendirmeyen konularda yorum yapmamaya ısrarcı tavırlar sergilememeye dikkat edin!  Gezegensel enerjiler bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte ki düşüncelerinizi canlandırarak  sizin kendinize dönüp bakmanızı sağlayacak. Bu size sıkıntılı gibi gelse de; sizlere bugün yaşamınızı etkileyen sorunları çözmek için sizlere sunulmuş bir fırsattır. Direnciniz artacak. Kişisel kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için; enerjisiyle sizleri güçlendirecek. Aşk hayatınızda ise  Sevdiğinizle romantizmi doya doya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün sizin fikirlerinizle iş arkadaşlarınızın fikirleri örtüşmeyebilir ve çeşitli engellerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda yaşanan gerginliklere karşı  aile bireylerinin tavsiyelerine kulak vermelisiniz. Duygusal hayatınızda ise olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Duymak istedikleriniz size söylenebilir ve kendinizi çok özel ve değerli hissedebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü sizi yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sabırsızca yapacağınız her şey durumunuzu daha da zora sokabilir. Kibir ve gurur gibi duygularınızı kontrol altında tutun. Gerçekçi olun ve başkalarına hükmetmeye uğraşmayın. Oldukça yüksek bir enerjiye sahipsiniz. Başkalarının etkisi altında kalmadan yüreğinizden gelen sese kulak vererek hareket ederseniz doğru seçimi yaparak başarıya ulaşabileceksiniz.

YENGEÇ BURCU

İş hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. İşle ilgili konularda daha ciddi olmalı ve her zamankinden daha disiplinli çalışmalısınız. Yaşadığınız zorluklardan sonra, dikkat etmeniz gereken insanların tepkilerini gözlemlemek ve birkaç konu dışında huzurlu bir gün geçireceksiniz. Özel yaşamınızda ise yeniden yapılanma sürecindesiniz. Son derece duyarlı, öfkeli yaklaşımlardan uzak durup, sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün  huzurunuzu kaçıracak düşüncelerinizden uzaklaşmanız ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmeniz için destekliyor sizleri. İşinizin dışında sosyal yaşamınıza da önem vermeli arkadaşlarınızla bir arada olmak için zaman ayırmalısınız. Keyifli paylaşımlar ruhunuzu dinlendirecektir. İşinizle ilgili konularda güvendiğiniz yakınlarınızla fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkı gurura aşkı engellere mağlup etmeyecek güç kalbinizde saklı.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü sıcak kanlı davranışlarınızla çevrenizdeki herkesin gönlünü kazanacağınıza işaret etmekte. Uzaklaştığınız gerginlikler yaşadığınız ilişkilerinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Eski dostlardan gelecek iyi haberlerle kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Kişisel bakımınıza da zaman ayırabilirsiniz. Özel hayatınızda ise beraberliği olmayan Başak’lar sahip olduğunuz kuvvetli enerjiler sayesinde sürpriz teklifler alabilirsiniz. Yaşamın size sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Beraberliği devam edenler ise eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanacak problemlerin ilişkinize yansımasına izin vermeyin.

TERAZİ BURCU

Çevrenizdekilere karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz özel hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı hassas davranışlarınızı dışa vuramamanız içinize kapanmanıza neden olabilir. Hissettiklerinizi paylaşın, Duygularınız olumluda olabilir olumsuzda birlikte olduğunuz insan sizi gerçekten seviyorsa ruh halinizi anlayarak düşündükleriniz ve hissettikleriniz için sizi aydınlatmaya çalışacak açıklamalarda bulunacaktır. Siz yeter ki sevgiyle sakinlikle ifade edin kendinizi. Duygularınızı ifade ederken kendi yargılarınızla suçlamalarda bulunmamaya ve sevdiğiniz insanı incitmemeye özellikle dikkat edin.

AKREP BURCU

Gökyüzü kendinize olan güven ve saygınızın güçlendiği yaşama karşı isteklerinizi netleştirdiğiniz sizi yoran engelleyen bir çok şeyin farkına vararak değişim rüzgarını ruhunuzda yoğun bir şekilde hissettiğiniz günlerdesiniz. İş hayatınızda yeni fikir ve projelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin ısrarcı ve girişimci davranın. Özel yaşamınızda ise ilişkinizi sorgulayacağınız yapıcı yönde kararlar alıp uygulayacağınız bir gündesiniz. Bekar’lar aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler sizleri bir hayli heyecanlandırabilir. 

YAY BURCU

Finansal konularda önemli gelişmeler yaşayabilir istek ve taleplerinizi zorlanmadan kabul ettirerek maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak tutkunun yoğun olduğu beraberliklere adım atacaksınız. Evli yada beraberliği devam eden Yay’lar ise romantik heyecanlı ve coşkulu bir gün sizleri karşılıyor sevginizi ifade edin ve duygularınızı özgür bırakın. Sevdiğiniz insanın yanında olmak mı gidişine sessiz kalmak mı? 

OĞLAK BURCU

Donanımınızı bilgi ve tecrübenizi konuşturacağınız fırsatlarla karşı karşıyasınız. Sahne sizin.. Her türlü eleştiriye açık olmanın getireceği bir çok teklif ve fırsatla karşılaşabilir. Yeni başlangıçlar la kariyer hayatınızın en önemli çıkışını gerçekleştirebilirsiniz. Hukuksal konularda problemleri olan Oğlaklar kalbinizin sesine kulak vermeli ve  bu gün haklarınızı aramalı dava resmi işler gibi konuları gündeminize almalısınız. Özel yaşamınızda ise gölgeli günlerden sonra gelen Güneş’in ışığı yaşamınızı aşk ve sevgi ile aydınlatırken yorgun ruhunuzu da güçlendirmeye başlıyor.

KOVA BURCU

İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşırken gizli düşmanlarınızın ve rakiplerinizin kendi kazdıkları kuyunun içinde çırpınışlarını da şahitlik edebilirsiniz.  Siz hedeflerinize kitlenin başarılarınız başkalarını rahatsız etmeye devam ederken siz kalbinizin yüceliğinin başarılarını sevinçle karşılamaya devam edin. Finansal konularda yaşanacak keyifli gelişmeler söz konusu fakat dikkat etmeniz gereken konu cömert yüreğinizin çıkarcı insanlar tarafından sömürülmesine izin vermemeniz olmalı. Özel yaşamınızda ise aileyi ilgilendiren konular gün boyu etkili olacaktır.

BALIK BURCU

Gökyüzü  aşk hayatınız ve evliliğinizle ilgili konularda sakin olmanız için  uyarıyor sizleri. Bekar Balık’lar ise bitmiş bir ilişkiyi sürdürme çabalarınızın sonuç vermeyeceğini görmeli kendinizi daha fazla yıpratmadan kararlı davranmayı başarmalısınız.  İş hayatınızda ise şans sizden yana başkalarından alacağınız destek yeni kazanç kapılarını aralayacak sizlere tüm dikkatinizi işinize vermeli ve gelen her fırsatı değerlendirmelisiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.