23 Eylül Burç Yorumları

23 Eylül Burç Yorumları

23 Eylül Burç Yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

Koç Burcu; maddi kaynaklarla ilgili atacağın adımların iş birliklerini ve planlarını hazırlayabilirsin. Henüz girişimde bulunmamana rağmen kadersel gelişmelerin farkına vararak sezgilerini kullanabilirsin. Güneş ve Merkür’ün karşıt burcunda hareket etmeye başlamasıyla birlikte sana sunulan teklif ve fırsatları değerlendirmeye alabilirsin.

Boğa Burcu; bugün ilişkilerde yaşanacak kadersel gelişmeler bir karar arifesinde olduğunu gösterebilir. İçinde bulunduğun işbirlikleri, geleceğe dair hedef ve ideallerini destekleme yolunda sana rehberlik edebilir. Önümüzdeki günlerde akrabalarınla ilgili gelişmeler seni meşgul edebilir, iş hayatında yenilenmeler olabilir.

İkizler Burcu; iş ve sosyal hayatınla ilgili hedef ve beklentilerini gerçekleştirme yolunda destekler alabilirsin. Çalışma ortamın ve günlük alışkanlıkların hakkında kararlar alma aşamasına gelebilirsin. Hem aşk ilişkilerinde olumlu gelişmelerin yaşanacağı hem de hayattan daha fazla keyif alabileceğin bir süreçtesin.

Yengeç Burcu; aşkta ve çocuklarla ilişkilerinde yeni bakış açıları geliştirmen gerektiğini düşünebilirsin. Hayattan aldığın keyfi sorgulayarak kendine yeni hobiler arayabilir, sanatsal yeteneklerini kullanmak isteyebilirsin. Önümüzdeki günler aile ve iş yaşamına dair önemli kararları da beraberinde getirebilir.

Aslan Burcu; aile, ev ve geleneksel değerlerinle ilgili görüşlerini gözden geçirerek, kadersel gelişmeler karşısında yeni bir yön çizebilirsin. Bugün finansal konularda kendini daha iyimser ve şanslı hissedebilirsin. Yönetici gezegenin Güneş’in ve Merkür’ün burç değiştirmesiyle iletişim kanallarının açık olduğu bir sürece girmiş oluyorsun.

Başak Burcu; yakın çevre ilişkilerinden alacağın destekle, iş birliği içinde olduğun kişilerle girişimlerde bulunabilir, günün sana getirdiği hoş sürprizlere memnuniyetle uyum sağlayabilirsin. Önümüzdeki günlerde yapacağın görüşmeler kazançlarını artırmana ve gelir kaynaklarının çoğalmasına yol açabilir.

Terazi Burcu; Güneş’in ve Merkür’ün burcunda hareket etmeye başlamasıyla birlikte senin dönemin başlamış oluyor. Önümüzdeki günlerde kendini rahat ifade edebilir, ön plana çıkabilir ve ilişkilerini yönetebilirsin. Bugün ise aldığın kararların seni hem ekonomik hem de sosyal alanda desteklediğini görebilirsin.

Akrep Burcu; bugün hayatını, ilişkilerini, kendine verdiğin değeri yeniden sorgulamak, var olan durumunu muhafaza etmek ya da değiştirmek yolunda kararlar alabilirsin. Romantik ilişkilerinde seni destekleyen ve hayattan keyif almanı sağlayan kişilerle bir araya gelebilir, sanatsal işlerinde başarılı olabilirsin.

Yay Burcu; iş ve özel yaşamına dair konularda seçim arifesinde olabilirsin. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili kararlarında seni finansal açıdan destekleyen kişiler hayatında yer alabilir. Bugün yaşanacak kadersel gelişmeler korkularınla yüzleşmeni sağlayabilir, hayal gücün ve farkındalığın artabilir.

Oğlak Burcu; önümüzdeki günlerde kariyerine ve sosyal hayatına dair önemli gelişmeler yaşanabilir. İçinde bulunduğun gruplardan alacağın destekle kendine yeni bir yön belirleyebilirsin. Bugün duygularını rahatlıkla ifade edebilir, yazılı ve sözlü iletişiminde sezgilerini kullanarak, arkadaşlarınla keyifli bir gün geçirebilirsin.

Kova Burcu; kariyerinde yaşayacağın kadersel gelişmeler senin için dönüm noktası niteliği taşıyabilir, sosyal konumunu ve toplum içindeki statünü tekrar değerlendirebilirsin. Bugün keyiflerin ve sevdiklerin için yapacağın harcamalar gözüne hiç batmayacak hatta alışveriş yapmaktan mutluluk duyacaksın.

Balık Burcu; bugün girişimlerinde, ilişkilerinde ve hayatını ilgilendiren konularla ilgili alacağın kararlarda desteklenebilirsin. Sevdiklerinin, arkadaşlarının ya da aynı görüşü paylaştığın grupların yardımıyla harekete geçebilirsin. Hayata bakış açını, değer verdiğin konuları tekrar gözden geçirebilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.