24 Mayıs Burç yorumları

24 Mayıs Burç yorumları

24 Mayıs Burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, romantik tarafınız bugün güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor. Doğanın bu tarafına ne kadar çok değer verirseniz, o kadar mutlu olursunuz. Ancak dikkat etmeniz gereken şey, ayaklarınızı yere bastığınızdan emin olmaktır. Çalışmak için sağlam bir dürüstlüğe ve pratikliğe sahip olduğunuzdan da emin olun. Bunlar olmadan, engelleri aşmak zor olacaktır.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bugün sorumluluklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Zamanın geçtiği ve günlerin hızla aktığı duygusuyla ilgili belirgin bir his var. Aşkın ve romantizmin yolunda gittiğinden emin olmalısınız. Bu konuyla ilgili başlarda biraz direnç yaşayabilirsiniz, ancak nihayetinde daha rahat hissedeceğiniz günler gelecek.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bugün iki taraf arasında kalabilirsiniz. Bir şeyin plana uyması ve sorumlulukların yerine getirilmesi için düzenlemelerin yapılması gerekebilir. Sevdiğiniz biri sizi kısa süreliğine de olsa bu konulardan uzaklaştırabilir. Onun yardımını geri çevirmeyin, belki onun da size danışacağı bir konu olabilir.

Reklam (00:28)

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, bugün karşılaştığınız kişilerde biraz gerginlik sezebilirsiniz. Bazıları istikrar ve disipline ihtiyaç duyabilir. Diğerleri ise size eğlence için çağrıda bulunabilir. Ortada kalabilirsiniz. Bu durumu çok ciddiye almamaya çalışın.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün eğlenmek ve mutlu olmak için harika bir gün. Bugün bunu aklınızdan çıkarmayın, çünkü bazı durumlar sahip olduğunuz eğlenceden uzaklaşmanıza neden olabilir. İstikrarlı olun ve başladığınız işi mutlaka tamamlayın. Engellerin ve sorunların, sizi aşağı çekmesine izin vermeyin.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bugün çevrenizdekiler tarafından takdir edilebilirsiniz. Bunun nedeni, istikrarlı tutumunuz. Yoğun tempo, planlarınızdaki eğlenceyi alabilir. İlk başta bunu farketmeyebilirsin, ama eğer dikkatli olmazsan, hayatınızdaki eğlence yavaş yavaş gidebilir. Tutkularınıza sıkı sıkıya sarıldığınızdan emin olun.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, kelimeleri nasıl kullanıldığınıza dikkat etmiyorsanız, gerginlik yüksek bir seviyeye çıkabilir. Zor olan şey, güçlerin sizi zorlamaya ve farklı şekillerde aşağı çekmeye çalışacak olmasıdır. Diğerleri sadece kendileri için endişelenirken, onları birlik olmaya teşvik edebilirsiniz. 

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün etrafınızda neler olup bittiğine bir bakın. Devam etmek için en iyi yola karar vermeden önce bazı iç hesaplaşmalar yapın. Bazı güçlerin sizi başka bir yere çekmeye çalıştıklarını görebilirsiniz. Tek bir yola odaklanmak yerine birkaç farklı yoldan gidebileceğinizi unutmayın.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, size yakın olan bir kişinin ilişkinizde yaratacağı sarsıntıya dikkat edin. Çatışmalar istikrar ihtiyacına bağlı olarak ortaya çıkabilir. Eğlenmek ve ciddi meselelere bakmak arasındaki dengesizlik, asıl amacınızı yavaş yavaş yok ediyor. Bu problemi en kısa zamanda çözmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, her şeyin planlı ve sorunsuz çalıştığını düşündüğünüzde aşk geliyor ve tüm işler tıkanıyor. Aniden dikkatiniz dağılıyor ve konsantrasyonunuz göz kamaştırıcı sevgilinize yöneliyor. Bu durumu nasıl gördüğünüz önemli. Size göre iyi de olabilir kötü de. Hayatınızın her iki yönü de önemlidir. İlerleyen günlerde sağlıklı bir denge kuracaksınız.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bugün romantik anlar yaşamak için yeterince çekicisiniz. Kötü haber şu ki, bir şey seni romantizmden geri tutmaya çalışabilir. Küçük masal dünyasına gidebilmeniz için öncelikle gerçek dünyada yapmanız gereken işleri hatırlamalısınız. 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün olmanız gereken yere ulaşmanın en iyi yolunu bulmaya çalışırken biraz zorlanabilirsiniz. Bir yanda, mutlu yaklaşımınız gevşemenizi, cesur olmanızı sağlıyor. Öte yandan, bir görev duygusu sizi geride tutuyor. Her iki tarafın en iyisini alın. Kendine güçlü bir plan oluşturun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.