4. hafta heyecanı başlıyor

Süper Lig 4. Haftaheyecanı başlıyor. Milli maç nedeniyle ara verilen Ligin 4. haftasının en önemli maçında Fenerbah- çe ile Başakşehir,Kadıköy’de karşı karşıya gelecekler. Cumartesi günü oynanacak bu önemli karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

4. hafta heyecanı başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

SÜPER Ligde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu A Milli Futbol Takımımızın 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu Maçları nedeniyle verilen iki haftalık aranın ardından 4. hafta maçları ile başlıyor. Birbirinden çekişmeli ve heyecanla maçların oynanacağı maçların hakemleri ve maç saatleri de açıklandı.

LİDER ANTALYA’YA 3 PUAN İÇİN GİTTİ

Lige fırtına gibi giren ve oynadığı üç maçta rakiplerine gol yağdıran son iki yılın hayal kırıklığı yaratan takımı Galatasaray bu kez zorlu Antalyaspor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Ligde gerçek anlamda ilk zorlu maçını zorlu bir takıma karşı oynayacak olan sarı kırmızılılar ligin güçlü ve dişli takımlardın Antalya ile zirvede kalmak için oynayacak. Antalya’da ise takımdan ayrılmak istediğini belirten Samuel Eto’o krizi yaşanıyor. Samir Nasri’yi kadrosuna kadan kırmızı beyazlılar evindeki maçta kazanmak için sahaya çıkacak. Bu maçta beraberlik daha ağır basarken Galatasaray’ın formunu göz önünde bulundurmakta fayda var.

ŞAMPİYON SAHNE ALIYOR

Ligin favorisi konumunda bulunan son iki yılın şampiyonu Beşiktaş geçen sene ilk mağlubiyetini aldığı Kardemir Karabükspor karşısında bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor. Ligde oynadığı 3 maçta bir beraberlik iki galibiyetle 7 puanla ikinci sırada bulunan siyah beyazlı ekip kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Öte yandan kadrosundaki iyi oyuncuları bir bir kaybeden Kardemir Karabükspor’un Beşiktaş karşısında ne yapacağı merak konusu. Zorlu maçta Beşiktaş bir adım öne çı- kıyor ve galibiyete yakın olan taraf.

FENERBAHÇE ZORLU SINAVDA

Milli maç nedeniyle ara verilen Süper Lig’de 4. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Başakşehir, Kadıköy’de karşı karşıya gelecekler. Cumartesi günü oynanacak bu önemli karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Zirve adayı iki takımın mücadelesinde büyük çekişmenin yaşanması bekleniyor. Lige kötü başlayan Fenerbahçe çıkış maçında ligin zirve adaylarından Medipol Başakşehir karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Süper Lig 4. haftasından zirvenin adayları Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını Cumartesi günü oynayacakken Trabzonspor ile Galatasaray pazar günü yapacaklar.

TRABZONSPOR EVİNDE KAZANMAK İSTİYOR

Lige Atiker Konyaspor galibiyetiyle başlayan ardından Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 beraberlikten sonra Göztepe karşısında alınan 3-2’lik mağ- lubiyet sonrası çıkış arayan Trabzonspor ligde kötü günler yaşayan Ankara ekibi Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Takıma milli maçlar nedeniyle verilen arada takviye yapan bordo mavililerde bütün planlar galibiyet üzerine yapıldı. Zorlu maçta iki takımında amacı kötü gidişata dur demek ve kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak olacak. İki takımın kadrosuna ve yapısına baktı- ğımızda daha kaliteli kadrosuyla Trabzonspor galibiyete yakın olan taraf.

SÜPER LİG 4. HAFTA MAÇ PROGRAMI

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig’de haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

9 EYLÜL CUMARTESİ 17.00 Kardemir KarabüksporBeşiktaş: Ali Palabıyık 17.00 Demir Grup SivassporKayserispor: Halil Umut Meler 20.00 Atiker KonyasporAytemiz Alanyaspor: Bülent Yıldırım 20.00 FenerbahçeMedipol Başakşehir: Fırat Aydınus

10 EYLÜL PAZAR 17.00 Osmanlıspor-Göztepe: Suat Arslanboğa 17.00 Trabzonspor-Gençlerbirliği: Özgür Yankaya 20.00 Bursaspor-Akhisar Belediyespor: Alper Ulusoy 20.00 AntalyasporGalatasaray: Halis Özkahya

11 EYLÜL PAZARTESİ Haftanın kapanış maçında Kasımpaşa sahasında saat 20.00’de Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Zorlu maçta Arda Kardeşler görev yapacak. Ev sahibi ekip aldığı başarılı sonuçlarla galibiyete yakın olan taraf.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.