9 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları!

Bugün hangi burç ve burcunuz sizin için ne diyor? İşte 9 Haziran 2018 burç yorumları…

9 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bugün hangi burç ve burcunuz sizin için ne diyor? İşte 9 Haziran 2018 burç yorumları…

Haftalık planlarınızı yapmadan önce falınız sizin için neler diyor kulak verin. Burcunuz sizin için ne diyor? Günlük Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları.

KOÇ BURCU 

Bugün sizin için tehlike çanları çalıyor. İşle ilgili konularda pire için yorgan yakabilirsiniz. Geri dönüşü olmayan girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz tartışmaları da beraberinde getirebilir. Hayattan bıkmış her şey üzerinize geliyormuş hissinden bir an önce sıyrılmalısınız.

BOĞA BURCU 

Bugün işinizde alacağınız kararlarla insanların beğeni ve desteğini alacaksınız. Başarı sizi bekliyor. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız kendinize olan güveniniz yerinde. Özel yaşamınızda ise bir ilişkinizin olsun ya da olmasın geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU 

Bugün tatilin tadını çıkarın. Ruhunuzu dinlendirip rahatlamanız için kendinize zaman ayırın. Evden dışarı çıkıp arkadaşlarınızla birlikte eğlenin. Parasal işler bugün yolunda gidecektir. Özel yaşamınızda ise partnerinizle aşkınızı yeniden canlandırabilir birbirinize olan bağınızı fazlasıyla kuvvetlendirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 

Güne kötü başladığınızı düşünüp kaygılanmayın. Sabah saatlerinde biraz sorunlar yaşansa da günün ilerleyen saatlerinde her şey yoluna girecektir. Özel yaşamınızda huzurlu bir gündesiniz. Bugün partnerinizden alacağınız güzel bir haber ayaklarınızı yerden kesebilir.

ASLAN BURCU 

İşinizle ilgili bugün önemli görüşmeleriniz olabilir ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güne hazırlıklı başlamanızda fayda var. Finansal konularda ailenizden gelen destekle rahatlayacaksınız. Özel hayatınızda ise kendinizi özel hissettirecek biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşayabilir ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 

Bugün işinizle ilgili sürpriz gelişmelerle sevineceksiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir teklif alabilirsiniz. Akılcı davranın ve hızlı kararlar verin. Özel yaşamınızda ise partnerinizle sorunları çözüme kavuşturmak elinizde. Siz yeter ki ne istediğinize karar verin ve adım atın.

TERAZİ BURCU 

Uzun zamandır tempolu bir çalışma içinde bir hayli yıprandınız. Bugün eski dost ve arkadaşlarla keyifli bir gün geçirmek iyi gelecektir. Stresi bir yana bırakın ve ruhunuzu özgür bırakın. Özel yaşamınızda da keyifli enerjiler sizden yana. Bugün alacağınız haberleri dikkate almalı ve ciddi bir şekilde değerlendirmelisiniz.

AKREP BURCU 

Bugün kendinizi beklemediğiniz bir hamle ile parasal kaynaklarınızla ilgili bir oyunun içinde bulabilirsiniz, dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın bitmek tükenmek bilmeyen istek ve şikayetleri karşısında büyük tartışmalar yaşanabilir. Alerjiniz artabilir, önlem almanızda fayda var.

YAY BURCU 

Bugün kendinizi huzurun ve mutluluğun getirdiği coşkunun akışına teslim etmelisiniz. Güne gergin de başlamış olsanız ilerleyen saatler size sevgi ışıkları sunabilir. Bugün alacağınız bir haber sizi uzun yolculuklara taşıyabilir. Ama karar almak için doğru bir gün değil.

OĞLAK BURCU 

Son zamanlarda çevrenizde yaşananlar sizi biraz üzebilir. Bugün arkadaşlarınızla yaşanacak problemlere dikkat etmelisiniz. Hiç beklemediğiniz davranışlarla karşılaşabilir ve arkanızdan dönen olayların gün yüzüne çıkması ile neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz. Kilo sorunlarına dikkat.

KOVA BURCU 

Bugün duygu dünyanız karışık. O nedenle gerginlikler ve ani kararlarla ayrılıklara neden olacak davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Hırçınlıklarınız ve ben merkezli düşünmeniz ilişkilerinizde daha önce yaşadığınız hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekleyecektir. Parasal konularda içinizi ferah tutabilirsiniz.

BALIK BURCU 

Son günlerde yaşadığınız gerginlikler sizi çok yormuş olabilir. Kendinize zaman ayırıp sakin bir tatil iyi gelecektir. Özel yaşamınızda ise fazlası ile dikkat çekip ilgi odağı olacağınız bir gündesiniz. Bugün karşılaşacağınız tanışacağınız biri hayat arkadaşınız ruh eşiniz olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.