Acun'un yarışmacısı oyuncu oldu

Acun Ilıcalı'nın son gözde isimlerinden olan yarışmacısı dizide boy gösterecek.

Acun'un yarışmacısı oyuncu oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Survivor 2016'ya katılarak adını duyuran ve finale kadar gelmeyi başaran Serkay Tütüncü oyunculuğa başladı.

RİSK ALMAK BENİ DİRİ TUTUYOR

İnsanlık Suçu dizisiyle ekranlarda yer alan Tütüncü, "Risk almak beni daha diri tutuyor, daha fazla çalışmam gerektiği konusunda beni teşvik ediyor" ifadelerini kullandı.

serkay_tutuncu.jpg

GÖKHAN KARAKTERİNE BENİ UYGUN GÖRMÜŞLER

Serkay Tütüncü projeye dahil olma sürecini, "Projeden menajerim sayesinde haberim oldu. Deneme çekimlerine çalıştım ve görüşmeye gittim. Orada yönetmenimiz Barış Yöş ile Gökhan rolü üzerine sohbet ettik. Deneme çekiminden sonra yaklaşık 10-15 gün heyecanlı bir bekleme süreci oldu. Gökhan karakterine beni uygun görmüşler. Çok güzel bir süreçti benim için" sözleriyle anlattı.

ÇOCUKLUK HAYALİMDİ GERÇEK OLDU

"Başta Ahmet Mümtaz Taylan olmak üzere çok iyi oyuncularla birlikteyim. Kendimi geliştirmem için çok güzel bir alan elde ettim" diyen Tütüncü, "Oyunculuk, çocukken bile çok ilgimi çeken, beni heyecanlandıran bir şeydi. Özellikle 'Fight Club' ve 'A Beautiful Mind' filmlerinden sonra genelde filmlerin konularından uzaklaşıp oyunculuk için izlemeye başladım. Bu da zamanla oyunculuğa merakımı daha da artırdı" ifadelerini kullandı.

OYNAYACAĞI KARAKTER NASIL BİRİ?

Tütüncü dizideki karakteri hakkında ise şöyle konuştu: "Gökhan, kendi iç dünyasında hissettiği eksikliklerle mutsuz olan biri. Manevi duygulardan, sevgiden uzak büyüyen bir çocuk. Konu, hayatındaki lüksü kaybetmek olduğunda ise hırslı ve tehlikeli yönleri daha çok ortaya çıkıyor. Çoğu zaman kontrolsüz, düz biri. Bu yüzden ikili ilişkilerinde genelde başarısız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.