Adanaspor Kaf-Kaf’ı gözüne kestirdi

PTT 1'inci Lig lideri Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, yarın saat 16.00'da deplasmanda oynayacakları Karşıyaka'yı yenerek zirvede yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Adanaspor Kaf-Kaf’ı gözüne kestirdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ligde oynadıkları son 14 maçta mağlup olmadan zirveye yerleşip en yakın rakiplerinin 4 puan önünde oluklarını belirten Engin İpekoğlu, hiçbir karşılaşmanın kolay olmayacağını belirtti. Karşıyaka’nın ligin son sırasında yer aldığını hatırlatan Engin İpekoğlu, şöyle devam etti:

“Rakibimiz kalan haftalarda oynayacakları maçları kazanıp ligin son haftasına kadar düşmeme mücadelesi vermek isteyecek. Biz ise şampiyonluğa oynayan bir takım olarak kazanmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Cezalı oyuncuları var, kadro dışı oyuncuları var. Bunlar hiçbirşeyi değiştirmez. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacaklar. Biz de bundan önceki olduğu gibi kazanıp, yolumuza devam etmek isteyeceğiz.”

LİG DEĞERLENDİRMESİ

Ligin bitimine 8 hafta kala hiçbir karşılaşmada alınacak puanların garantisi olmadığını vurgulayan Engin İpekoğlu, bu konuda şunları söyledi:

“Bundan sonra da işimizi ciddi bir şekilde yapıp kalan son 8 maçtan da puan ya da puanlarla ayrılacağız. Özellikle son 4 haftadaki fikstür dezavantajını da düşündüğümüz zaman bu haftaları kayıpsız geçirmeliyiz. Daha sonra şampiyonluk yolundaki rakiplerimizle oynayacağız. Onun için bu yarış büyük ihtimalle ligin son haftasına kadar sürecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.