Adil olmaya çalışıyoruz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman iftarda Ankaralı Beşiktaşlılara seslendi. Orman, “Sporun içinde adalet var, Beşiktaş’ı yönetirken de olabildiğince adil davranmaya, farklı renklere de aynı seviyede davranmaya, adil olmaya çalışıyoruz” dedi.

Adil olmaya çalışıyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman iftarda Ankaralı Beşiktaşlılara seslendi. Orman, “Sporun içinde adalet var, Beşiktaş’ı yönetirken de olabildiğince adil davranmaya, farklı renklere de aynı seviyede davranmaya, adil olmaya çalışıyoruz” diyerek bu yüzden işlerinin rast gittiğini söyledi.

 

Ankara'da temaslarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Bakanlıkta gerçekleşen kabulde Başkan Fikret Orman, 2016-2017 sezonu şampiyonluğu sonrası kendisini telefonla arayarak tebrik eden Bakan Çağatay Kılıç’a teşekkür etti.

BASKETBOLCULARI KUTLADI

Bakan Çağatay Kılıç da Başkan Fikret Orman’ın şahsında yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuları bir kez daha tebrik etti. Bakan Çağatay Kılıç, ülkemizi önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Beşiktaşımıza başarılar diledi. Bakan Kılıç ayrıca, Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde gösterdiği başarılı performanstan ötürü Beşiktaş Sompo Japan Erkek Basketbol Takımını da kutlayarak başarılarının devamını diledi.

İFTARA KATILDILAR

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın ziyaretin ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaşlı yöneticiler Ankara’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Düzenlenen programa Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Asbaşkan Deniz Atalay, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yargıtay üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

ADALET VURGUSU

İftarın ardından Beşiktaşlılara seslenen Fikret Orman, sporun adaletine vurgu yaparak, “Galatasaraylı bir dostum var, oda hakim bir ağabeyimiz. ‘Ben Beşiktaşlı olacağım’ dedi. Nedenini sordum, ‘Bizim kulüp bizi ne arıyor, ne soruyor. Siz her sene geliyorsunuz, iftarlar veriyorsunuz, bir araya geliyorsunuz, ben de bu ailenin bir parçası olmak istiyorum’ dedi. Gerçek de budur. Biz bir aileyiz. Spor insanlara sevgiyi dostluğu, adaleti, her şeyi barındırır. Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek, onun için uğraş veriyoruz. En azından da diğer takımları mutsuz etmemeye çalışıyoruz. Söylemlerimizi ona göre seçiyoruz. Sporun içinde adalet var, Beşiktaş’ı yönetirken de olabildiğinde adil davranmaya, farklı renklere de aynı seviyede davranmaya, adil olmaya çalışıyoruz. Bunlara gayret gösterdikçe de işlerimiz rast gidiyor” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.