Akıllı kurumlar teknoloji için buluştu

SAP Forum Ankara’da “Akıllı Kurumlar” teması ile kamu sektörü ve iş dünyasından 1300’ün üzerinde üst düzey yönetici ve profesyoneli bir araya getirdi.

Akıllı kurumlar teknoloji için buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLAY SÜNGÜ

Kurumsal uygulamalar ve yazılım alanında dünya lideri SAP Ankara’da gerçekleştirdiği SAP Forum Ankara’da kamu sektörünü ve iş dünyasını “Akıllı Kurumlar” temasında buluşturdu. Türkiye'de ve dünyada kurumların müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vererek, daha akıllı hizmet ve ürünler sunabilmesini sağlayan dijital dönüşümü odağına alan SAP Forum Ankara’da Türkiye’deki kamu sektörünün dijital devrime öncülük edecek başarılı SAP uygulama projeleri katılımcılarla paylaşıldı, dönüşümün Türkiye’ye sağlayacağı katma değer gözler önüne serildi.

YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

SAP Forum Ankara’da; Türkiye’de dijital devrimin itici ve öncü gücü olan tüm kurumların daha hızlı, daha akıllı hizmet ve ürünler sunması için geliştirilen en yenilikçi SAP çözümleri katılımcılarla paylaşıldı. Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın açılış konuşması yaptığı etkinlikte TOFAŞ, Akfen Holding, Güvenal Gaz, Bereket Enerji, İETT, İGDAŞ, Merih Asansör, Türk Telekom International, Üstünberk Holding, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türk Kızılayı ve daha birçok farklı sektörden kurumun hayata geçirdiği dijital dönüşüm projeleri ve bu projelerin Türkiye’ye sağladığı katma değer ele alındı.

ÖNCÜ FİRMALAR AKILLI KURUMLARA DÖNÜŞÜYOR

SAP Forum Ankara’da ayrıca TOFAŞ, Akfen Holding, Güvenal Gaz, Bereket Enerji, İETT, İGDAŞ, Merih Asansör, Türk Telekom International, Üstünberk Holding, ve daha bir çok farklı sektörden öncü kurumun hayata geçirdiği SAP projeleri ve ilham verici başarı hikayeleri de katılımcılarla paylaşıldı. SAP Forum Ankara deneyim alanlarında ise yine SAP’nin en yenilikçi teknolojiyi içeren çözümleri sergilendi. Katılımcılar, SAP’nin yönetim kurulu odalarını dijitalleştiren analitik çözümü SAP Digital Boardroom’un (SAP Dijital Yönetim Kurulu) son versiyonunu, Endüstri 4.0, Nesnelerin İnterneti platformu, satın alma platformu ve servis yönetim platformunun bütünleşik olarak sunulduğu SAP Dijital Fabrika çözümünü ve yeni nesil dijital eğitim platformu SAP Learning HUB’ı deneyimleme fırsatı buldu.

EN PRESTİJLİ ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ana sponsorluğunu MBIS, Platin sponsorluğunu MDSAP, Altın sponsorluğunu ise Acron, BTC, Çözümevi, Detaysoft, IBM, Innova, SUSE ve Vektora’nın üstlendi SAP Forum Ankara’da iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden olan “Yılın SAP Projeleri Ödülleri de düzenlenen törenle sahiplerini buldu, Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü’nü Türk Kızılayı, Yılın Kurumsal Dönüşüm Ödülü’nü TİM, Yılın Enerji Sektörü Dijital Dönüşüm Ödülü’nü İGDAŞ, Yılın Teknoloji Dönüşümü Ödülü TOFAŞ, Yılın Endüstri 4.0 Ödülü’nü Üstünberk Holding, Yılın Özel Sektör Dijital Dönüşüm Ödülü’nü Güvenal Gaz, Yılın Özel Sektör S/4 HANA Dönüşüm Ödülü’nü Merih Asansör aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.