AKUT’tan Kızılay’a işbirliği ziyareti

AKUT Arama Kurtarma Derneği, Türk Kızılay’ını ziyaret ederek karşılıklı yapılacak işbirlikleri için fikir alışverişinde bulundu.

AKUT’tan Kızılay’a işbirliği ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yoğun bir tempoda, yurdun dört bir yanında nezaket ziyaretlerine devam eden AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ı makamında ziyaret etti. Görüşmeye Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, AKUT Yönetim Kurulu Üyesi Semih Emiroğlu ve AKUT Yerel İlişkileri Biriminden gönüllüler de eşlik etti.

AKUT’un ve Kızılay’ın ortak yürütebilecekleri çalışmalar ve olası afet ve acil durumlarda var olan işbirliğinin daha da artarak devam ettirileceği görüşülen konular arasında yer aldı.

AKUT Başkanı Recep Şalcı, “Gönüllülük, karşılıksız yardımseverlik gibi değerleri benimseyen AKUT; başta arama-kurtarma faaliyetleri olmak üzere afetler ve acil durumlar karşısında hazırlıklı olunması, dayanıklı bir toplumun temellerinin atılması konusunda çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Aynı hızla protokol ziyaretlerimizi de gerçekleştiriyoruz” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.