Ankara Büyükşehir’de eğitim atağı

Ankara Büyükşehir Belediyesi personele yönelik eğitim seminerlerini artırdı.

Ankara Büyükşehir’de eğitim atağı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli vatandaşlara sunduğu hizmetlerin kalitesini en üst düzeyde gerçekleştirmek adına, bağlı birimleri bünyesinde bulunan personellere verdiği eğitimlere hız kesmeden devam ediyor. 
İlk yardımdan güvenliğe, görgü kurallarından halkla ilişkilere kadar pek çok konuda uzman eğitmenler eşliğinde personele yönelik seminer ve eğitim programları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” için protokol imzaladı. 

KALİTELİ HİZMET İÇİN EĞİTİM

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı tarafından imzalanan protokolle, Büyükşehir personelini temel iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitime tabi tutulacak. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Başkanlığı (ÇASGEM) işbirliğinde gerçekleştirilecek eğitimler sayesinde personel daha kaliteli ve güvenli bir iş yaşamına kavuşacak. 

EGO şoförlerine “Stres Yönetimi”, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Personeline “Görgü Kuralları”, Güvenlik personeline “Terörle Mücadele”, Sağlık personeline “İş Güvenliği ve Sağlığı” gibi hizmet içi eğitim desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, eğitim hizmetlerini artırdı. 

ÖNCE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Eğitim atağına kalkan Büyükşehir Belediyesi, protokol kapsamında Aralık ayına kadar eğitimlere devam edecek. 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı ÇASGEM uzmanları tarafından çalışanlara, iş sağlığı ve güvenliği konusunda ayrıntılı bilgi verilecek. 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.