29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ankara’da kapalı olacak yollar açıklandı

Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla yollar trafiğe kapatılacak. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Ankara’da kapalı yollar...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ankara’da kapalı olacak yollar açıklandı
Yayınlanma:

Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle yollar trafiğe kapatılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından kutlama alanlarına ve geçit güzergahlarına erişimi kontrol etmek ve güvenliği sağlamak amacıyla bazı yolların kapatılacağı duyuruldu.

Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle alınan trafik düzenlemeleri açıklandı.

İŞTE ANKARA’DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

Atatürk Bulvarı'nın Kuğulu Kavşağı ile Ulus Meydanı arası, Ulus istikametine tek yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Dikmen Caddesi'nin Genelkurmay Kavşağı ile Çetin Emeç Bulvarı kesişimi arası, İsmet İnönü Bulvarı'nın Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi kesişimi ile Akay Kavşağı arası ve bu bölgelere açılan cadde ve sokaklar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

yol-3.jpg

Atatürk Bulvarı'nın Kuğulu Kavşağı ile Ulus Meydanı arası Kuğulupark istikametine tek yönlü ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokaklar çift yönlü olarak kullanılmayacak.

İstanbul Caddesi-Kazım Karabekir Caddesi kesişimi ile İstiklal Caddesi-Atatürk Bulvarı kesişimi arasındaki bölgeler çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Aynı şekilde, Cumhuriyet Caddesi'nde Ulus Meydanı ile Gar Kavşağı arası, Çankırı Caddesi, GMK Bulvarı'nda 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile Anadolu Meydanı arası, Ziya Gökalp Caddesi'nde 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile Kolej Meydanı arası, Milli Müdafaa Caddesi'nde Genelkurmay Kavşağı ile GMK Bulvarı arası; Gençlik Caddesi, Akdeniz Caddesi, Anıt Caddesi, Spor Park Sokak, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve bu bölgelere açılan cadde ve sokaklar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

yol2.jpg

Kazım Karabekir Caddesi'nin Celal Bayar Bulvarı'na bağlantı sağlayan yan varyantları ile Anadolu Meydanı arası ve Dögol Caddesi'nde Beşevler Kavşağı ve Anadolu Meydanı arası, programlar sona erene kadar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Cumhuriyet Caddesi'nde Gar Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arası çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Gar Kavşağı'na bağlanan ve Gar Kavşağı'ndan açılan yan varyantlar da kapatılacak. Ulaştırma Kavşağı'ndan Gar Kavşağı'na bağlanan yan varyantlar ise üst geçit haricinde trafiğe kapatılacak.

Trafik düzenlemelerinin, mağduriyet yaşanmaması ve toplu taşıma araçlarının kullanımının teşvik edilmesi amacıyla dikkatle takip edilmesi gerekmektedir.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.