ABB Göksu ve Susuz Mahalleleri'ndeki trafik sorununu çözüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Yolu Eryaman bağlantı kavşağı için İstanbul Yolu üzerinde gidiş ve geliş olmak üzere toplam 8 şeritli köprülü kavşak ile Göksu tarafına gidiş-geliş olmak üzere 4 şeritli vadi köprüsü yapacak.

ABB Göksu ve Susuz Mahalleleri'ndeki trafik sorununu çözüyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Göksu ve Susuz Mahalleleri arasındaki trafik akışını hızlı, güvenli ve kesintisiz şekilde sağlamak amacıyla önemli bir adım atıyor.

Yıllardır bölge halkının yaşadığı trafik sıkıntılarına çözüm getirecek olan bu proje, 324 milyar 645 milyon TL'lik ihale bedeliyle hayata geçirilecek. İnşaat çalışmalarının başlamasıyla birlikte, 25 Nisan 2024 tarihinden itibaren trafik akışı alternatif güzergâhlara yönlendirilecek.

yolcalisma.jpg

Bu yeni köprülü kavşak ve vadi köprüsü, bölgenin trafik yoğunluğunu azaltarak rahatlatacak. İstanbul Yolu Eryaman bağlantı kavşağına yapılacak olan 8 şeritli köprülü kavşak ve Göksu tarafına gidiş-geliş olmak üzere 4 şeritli vadi köprüsü, hem trafik akışını hızlandıracak hem de güvenli bir ulaşım imkânı sağlayacak.

25 Nisan itibarıyla, Fatih Sultan Bulvarı Ankara-İstanbul istikametindeki trafik iki şeritten sağlanacak, İstanbul-Ankara geliş istikameti ise proje süresince kapalı olacak. Bu düzenlemelerle birlikte, bölge halkının güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmesi amaçlanıyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.