Alper Taşdelen'den AK Parti'ye 'İsraf ve liyakatsizlik' eleştirisi

Çankaya'nın Eski Belediye Başkanı Alper Taşdelen, AK Parti'ye ait belediyelerdeki yönetim anlayışına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Taşdelen, devralınan belediyelerdeki israf, liyakatsizlik ve yüksek borçların halkı derinden yaraladığını belirtti.

Alper Taşdelen'den AK Parti'ye 'İsraf ve liyakatsizlik' eleştirisi
Yayınlanma:

CHP'nin halka yönelik hizmet anlayışının farkını vurgulayan Taşdelen, kendi döneminde yapılan hizmetlere dikkat çekti. On yıl boyunca, belediye tarihinde görülmemiş yatırımlar gerçekleştirdiklerini ve sosyal belediyecilik alanında önemli adımlar attıklarını belirterek, hiçbir borç almadan ve kredi kullanmadan bu hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Denk bütçe prensibinden taviz vermediklerini ve planlama ilkesini her zaman ön planda tuttuklarını dile getiren Taşdelen, çalışanların maaşlarını gününde ödediklerini ve emekçilerin haklarını hiçbir zaman ihmal etmediklerini vurguladı.

İsrafın önlenmesi için çaba gösterdiklerini ve tasarruf politikaları uyguladıklarını belirten Taşdelen, kendi mülklerinde hizmet etme yoluna gittiklerini ve gereksiz projelere para harcamadıklarını ifade etti. Belediyeyi faiz yükünden kurtardıklarını ve disiplinli mali yapılarıyla örnek olduklarını söyledi.

Son olarak, CHP'li belediye başkanlarının da benzer başarıları elde edeceğine inandığını ifade eden Taşdelen, halkın hizmeti hak ettiğini ve CHP'nin bu konuda namuslu bir şekilde hareket ettiğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.