Ankara'da belediye başkanları ve ekipler saha mesaisinde!

Ankara'da meydana gelen aralıksız yağışlar sonrasında, hasar alan bölgeler için belediye başkanları ve ekipler sahaya indi. İlçelerdeki mağduriyeti gidermek için çalışmalar sürüyor.

Ankara'da belediye başkanları ve ekipler saha mesaisinde!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara günlerdir gök gürültülü sağanak yağışın etkisinde. Başkent'in birçok ilçesini olumsuz etkileyen yağışlar neticesinde, çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı. Göle dönen yolların bazıları ise çöktü. Ulaşımın da kısıtlandığı Başkent'te bazı metro seferleri durdurulduğu için, ringler aracılığıyla ulaşım sağlandı.

İlçelerde de yaşanan sel sonrasında, ekipler ve belediye başkanları sahaya indi. Vatandaşların mağdur olmaması için kolları sıvayan ekipler, yağmurun başladığı günden itibaren sokaklarda hazır bulunmaya devam ediyor.

BAŞKANLAR VE EKİPLER SAHAYA İNDİ

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sağanak yağışların getirdiği olumsuzlukları en aza indirgemek için belediye personeli kolları sıvadı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, ekiplerin 24 saat çalıştığı anlar fotoğraflarla birlikte paylaşıldı.

Mamak'ta da yağmur sonrasında tıkanan kanallar için çalışamalar başlatıldı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de, yağmurluğunu ve çizmesini giyerek Üreğil Millet Bahçesi'ne gitti. Şahin, burada yapılan kanal açma çalışmalarına katıldı.

Güdül'de de özellikle Güneyce Mahallesi'nde etkili olan yağışlar sonrasında hasar tespit çalışmaları yapılmaya başlandı. Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay da, mahalleye giderek çalışmalara katılım sağladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.