Ankara'da bozuk yollar, trafiği tehdit ediyor! Çankaya, Mamak, Keçiören, Altındağ kazalara davetiye çıkartıyor...

Ankara'nın Çankaya, Mamak, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde birçok cadde ve sokaktaki yolların bozuk olması hem yayaları hem de sürücüleri çileden çıkartıyor. Vatandaşlar seçim öncesi yetkililerden çözüm bekliyor.

Ankara'da bozuk yollar, trafiği tehdit ediyor! Çankaya,  Mamak, Keçiören, Altındağ kazalara davetiye çıkartıyor...
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Başkent Ankara'nın birçok ilçesinde yollar bozuk. Ankara'da özellikle trafiğin yoğun olduğu yollardaki çatlaklar ve bozulan asfalt yüzeyleri sürücüler için lazaya davetiye çıkartıyor.

whatsapp-image-2023-12-25-at-19-27-36.png

YOLLARIN BOZUKLUĞU SÜRÜCÜLERİ ÇİLEDEN ÇIKARIYOR!

Ankara'nın Çankaya, Mamak, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde bulunan birçok cadde ve sokakta yollar yapılmayı bekliyor. Özellikle şehir içi minibüslerinin geçtiği yol güzergahlarının bozuk olması şoförleri de sıkıntıya sokuyor. Bozuk yollar nedeniyle artan araç hasarları ve trafik sıkışıklığı, Başkentlileri zor durumda bırakıyor.

whatsapp-image-2023-12-25-at-19-27-32-1.png

ANKARA'DA BOZUK YOLLAR, TRAFİĞİ TEHDİT EDİYOR!

Ankara'nın birçok bölgesinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmalarına rağmen, birçok ana yoldaki bozuk asfalt ise araçlara hasar veriyor, sürücüleri ise kaza riskiyle baş başa bırakıyor.

Bozuk yolların trafik sıkışıklığına neden oluyor. Bunun yanı sıra toplu taşıma kullanıcılarını da olumsuz etkiliyor. Ankara'da yaşayan birçok kişi, bu sorunun çözümü için hızlı ve etkili adımlar atılmasını bekliyor. Bozuk yolların onarımı ve şehir trafiğinin düzenlenmesi, Başkent'in yaşam kalitesini artırmak adına acil bir ihtiyaç olarak ön plana çıkıyor.

ASFALT YÜZEYLERİ BOZUK!

Bozulan asfalt yüzeyleri, kış aylarında sürücüler için kaygan bir zemin oluşmasına neden oluyor. Özellikle yağışlı havalarda bu durum, trafikteki araçların hareket kabiliyetini olumsuz etkileyerek kazaların artmasına zemin hazırlıyor.

whatsapp-image-2023-12-25-at-19-27-36-1.png

BOZUK YOLLAR KAZAYA NEDEN OLABİLİR!

Sürücüler, yollardaki çatlaklar ve yarıklar nedeniyle virajlarda ve ani manevralarda direksiyon hakimiyetini sağlayamama riskiyle karşı karşıya kalıyor. Bu durum, trafikteki araçların istenmeyen yönlere sapmasına ve çarpışmalara neden olabilir. Hatta ciddi yaralanmalara yol açabiliyor. Yerel seçimler öncesi vatandaşların en büyük isteği; yolların ve kaldırımların düzeltilmesi olarak ön plana çıkıyor.

whatsapp-image-2023-12-25-at-19-27-32.png

Ankara'daki bozuk yolların bir an önce düzeltilmesi gerekiyor. Ayrıca trafik güvenliği önlemlerinin alınması, sürücülerin ve yol kullanıcılarının can güvenliğini korumak adına büyük bir önem arz ediyor.

whatsapp-image-2023-10-16-at-11-16-37.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.