Ankara'da dehşet veren olay: Eski eşini defalarca bıçakladı!

Ankara'da 15 Nisan tarihinde yaşanan dehşet verici olayda, boşanma aşamasındaki bir kadın, kocası tarafından tuzağa düşürülerek bıçaklanarak öldürüldü. Güvenlik kamerası görüntüleri, olayın nasıl geliştiğini net bir şekilde ortaya koydu.

Ankara'da dehşet veren olay: Eski eşini defalarca bıçakladı!
Yayınlanma:

Yonca Kazan Coşkun (32), 11 yıl önce evlendiği K.C.'den (36) şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açtı. Ancak aile evine döndükten sonra şiddet devam etti. Çiftin çocukları ise babalarında kaldı.

6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından K.C., eşinin yaşadığı apartmanın önüne gitti ve oğlunun telefonundan Coşkun'a "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" şeklinde mesaj gönderdi. Talihsiz kadın, habersiz bir şekilde dışarı çıkarak K.C. ile karşılaştı.

Kaçmaya çalışan Coşkun, evinin banyosuna saklandı ancak K.C. banyo kapısını kırarak saldırdı ve eşini defalarca bıçakladı. Olay yerinde yaşamını yitiren Yonca Kazan Coşkun'un cansız bedeni, polis ekiplerinin gelmesiyle keşfedildi. Saldırgan K.C. ise polise teslim oldu.

Yakalanan K.C., savcılıktaki ifadesinde, eşiyle cinsel konularda sorunlar yaşadıklarını ve eşinin kendisine hayatında başka biri olduğunu söylediğini iddia etti. Saldırgan şahıs, sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.