Ankara'da yürümeyen merdivenler vatandaşları isyan ettirdi

Ankara metro duraklarında çalışmayan yürüyen merdivenler vatandaşları zor duruma sokuyor. Özellikle yaşlı, engelli ve bebek arabasıyla toplu taşımayı kullananlar yürüyen merdivenlerde yaşanan arızaların bir an önce giderilmesini istiyor.

Ankara'da yürümeyen merdivenler vatandaşları isyan ettirdi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara'da bulunan metro duraklarındaki çalışmayan yürüyen merdivenler Başkentlileri zor durumda bırakıyor. Yürüyen merdivenlerin sürekli arızalanması ve kalıcı çözüm üretilememesi vatandaşları çileden çıkarttı. Engelliler ve çocuklu aileler günlerdir tamir edilemeyen yürüyen merdivenlerden dolayı mağdur oldu.

whatsapp-image-2023-09-18-at-16-24-10-002.jpeg

Engelli bireylerin çalışmayan asansörler karşısında yaşadığı zorluk, çocuklu ailelerin sırasıyla bebek arabasını ve çocuğu merdivenlerden indirme zorunluluğu Başkentlilerin rutin çilesi haline geldi.

whatsapp-image-2023-09-18-at-16-24-13-001.jpeg

Ulus metro durağında yürüyen merdivenlerin bozulmasından dert yanan bir vatandaş, "Yürüyemiyorum zaten, zor geliyor. Asansör de bozuk olunca mecburen diğer tarafa gitmek zorunda kalıyoruz." dedi.

whatsapp-image-2023-09-18-at-16-24-14-1.jpeg

Ankara'da ulaşımda yaşanan aksaklıkların bir an evvel çözüm bulunması gerektiğini kaydeden vatandaş, "Bunun yaşlısı var, engellisi var. Tamir ediliyor. Sonra yine bozuluyor. En iyi şekilde tamir edilmesi gerek. Çileyi vatandaş çekiyor. " diyerek sıkıntısını dile getirdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum