Ankaragücü ve Atakan Çankaya, PFDK'ye sevk edildi: İlhan Palut açıklama yapmıştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Ankaragücü ve Atakan Çankaya, PFDK'ye sevk edildi: İlhan Palut açıklama yapmıştı
Yayınlanma:

MKE Ankaragücü ile birlikte Yukatel Adana Demirspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Siltaş Yapı Pendikspor, Çaykur Rizespor çeşitli nedenlerle disipline gönderildi.

Sevk gerekçelerinde, MKE Ankaragücü'nün 28 Nisan 2024 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildiği belirtildi. Ayrıca, MKE Ankaragücü futbolcusu Atakan Rıdvan Çankaya'nın aynı maçtaki sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Bununla birlikte, MKE Ankaragücü Kulübü Doktoru Mehmet Mesut Çelebi'nin de aynı müsabakadaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği açıklandı.

Çaykur Rizespor A.Ş. Kulübü'nün ise yine aynı maçtaki çirkin ve kötü tezahüratı sebebiyle PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

İLHAN PALUT'UN ELEŞTİRDİĞİ KİŞİ ATAKAN ÇANKAYA MI?

Ankaragücü ile Çaykur Rizespor’un 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklama yapmış ve Ankaragücü’nün bir futbolcusunu Emre Belözoğlu’na şikayet ettiğini belirtmişti. Bu sevkle beraber o kişinin Atakan Çankaya olduğunu yönelik yorumlar arttı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.