Başkan Asım Balcı'dan TEKNOFEST çağrısı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel olarak düzenlenen, dünyanın en büyük uzay ve havacılık festivali Teknofest'te yer alan Altındağ Belediyesi büyük ilgi gördü.

Başkan Asım Balcı'dan TEKNOFEST çağrısı
Yayınlanma:

Etimesgut Havalimanı'ndaki TEKNOFEST etkinliğinde, L37 numaralı stantta konumlanan Altındağ Belediyesi, katılımcıların büyük ilgisini çekti. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağlı hemşehrilerini, belediyenin standını ziyaret etmeye davet etmekten mutluluk duyuyor.

49c0f216-8866-4465-8516-7e6a6154ceea.jpeg

"TEKNOFEST'TE YER ALMAKTAN GURUR DUYUYORUZ"

TEKNOFEST'in 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceğini hatırlatan Başkan Asım Balcı "Cumhuriyet Bayramı coşkusunu teknoloji ve havacılıkla birleştiren TEKNOFEST'te, Altındağ Belediyesi olarak yer almaktan hem gurur hem de büyük mutluluk duyuyoruz. Genç yetenekler için eşsiz bir platform olan TEKNOFEST, birbirinden farklı teknoloji ve girişim çalışmalarına ev sahipliği yapıyor. Robotik yarışmalar, yapay zeka mücadeleleri ve geleceğin teknolojilerini keşfetmek isteyenlere ilham kaynağı olan bu festivalde, biz de yaratıcı çalışmalarımızla yer alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı standımızı ziyaret etmeye bekliyoruz" dedi.

831e94da-b16b-4cdf-ba9f-24a04a3c8c3a.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.