Belediye Başkanı Özer Kasap'tan şehit aileleri ve gaziler için önemli adım!

Beypazarı'nın yeni Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, şehit ailelerine yönelik önemli bir adım atarak, Belediye bünyesinde şehit ailelerine konaklama ve yemek hizmetlerini ücretsiz olarak sunacaklarını duyurdu.

Belediye Başkanı Özer Kasap'tan şehit aileleri ve gaziler için önemli adım!
Yayınlanma:

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, yaptığı açıklamada, Beypazarı'nın tarihinde şehitlerin emanetleri olduğunu ve bu emanetlere sahip çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

GAZİLERE DE YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULANACAK

Şehit ailelerinin Beypazarı'nda konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılamaktan gurur duyacaklarını vurgulayan Kasap, bu hizmetin Belediye olarak şehitlerin ailelerine minnet borcu olduklarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Özer Kasap ayrıca, gazilerin de bu hizmetten yararlanabileceklerini belirterek, gazilere yönelik olarak yüzde 50 indirimli konaklama imkanı sağlanacağını söyledi.

Şehit ailelerinin ve gazilerin Beypazarı'nda kendilerini evlerinde hissetmeleri için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini dile getiren Kasap, bu adımın şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa borcunun bir ifadesi olduğunu vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.