Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, 'Sözümüzü tuttuk' diyerek duyurdu: Mahallelerden Beypazarı'na minibüs seferleri...

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, resmi sosyal medya hesabından sevindirici bir haber paylaştı. Başkan Kasap, "Sözümüzü Tuttuk; Mahallelerden Beypazarı'na Minibüs Seferleri Başlıyor!" şeklinde duyurdu.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, 'Sözümüzü tuttuk' diyerek duyurdu: Mahallelerden Beypazarı'na minibüs seferleri...
Yayınlanma:

Kasap’ın açıklamasına göre, 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren her çarşamba günü saat 08'de pilot bölge olarak belirlenen noktalardan minibüs seferleri başlayacak. Bu seferler, Uruş Mahallesi'nden başlayarak Üreğil, Kabaca ve Macun mahallelerini kapsayacak şekilde düzenlenecek. Ayrıca, Saray Mahallesi'nden başlayarak Köseler, Karaşar, Karacaören, Haydarlar ve Uşakgöl'den İlçe merkezine minibüs seferleri düzenleneceği belirtildi.

Seferlerin dönüşü ise saat 16'da Beypazarı dolmuş duraklarından başlayarak aynı güzergah üzerinde gerçekleşecek. Başkan Kasap, diğer mahalleler için de benzer çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bu adım, Beypazarı'nın mahallelerinden ilçe merkezine ulaşımı kolaylaştırarak vatandaşların günlük yaşamlarını daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor.

Özer Kasap böylece 31 Mart Yerel Seçimleri için verdiği vaatlerden birini yerine getirmiş oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.