"Bilim Pursaklar" meyvesini veriyor

Pursaklar Belediyesi tarafından 2 yıl önce hizmete açılan "Bilim Pursaklar ve Deneyap Atölyeleri" meyvesini vermeye başladı. Bu merkezlerde eğitim görerek önemli çalışmalara imza atan Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

"Bilim Pursaklar" meyvesini veriyor
Yayınlanma:

Bilim Pursaklar Atölyeleri ve Deneyap Atölyeleri'ni ilçeye kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu’ndaki TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılış törenine katıldı.

Açılış programında konuşan Başkan Çetin, öğrencilerin çalışmalarından etkilendiğini belirterek, ‘‘Fuar alanında etkileyici konular ve güzel çalışmalar gördük. Öğrencilerimiz tarafından dâhice düşünülmüş fikirler hakkında bilgiler aldık. Duymadığımız ve görmediğimiz orijinal projelerle karşılaştık." dedi.

pursaklar-bilim.jpg

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Çocukların düşündükleri ve hayal ettikleri her şeyi yapabileceklerine inandıklarını belirten Çetin, "Proje yapılmasına rehberlik yapan tüm öğretmenlerimizi ve proje yapan öğrencilerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Çalışmalar hakkında öğrenciler ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, emeği geçenleri tebrik etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.