Çankaya Belediyesi kaldırım yenileme talebi üzerine harekete geçti

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, Çankaya Belediyesi'ne kaldırım onarım dilekçesi verdi. Dilekçe üzerine harekete geçen belediye, kaldırımı yenilemek için çalışmalara başladı.

Çankaya Belediyesi kaldırım yenileme talebi üzerine harekete geçti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara'nın Çankaya ilçesi Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, yaya trafiğinin yoğun olduğu bir noktadaki kaldırımın yıpranması üzerine belediyeye dilekçe verdi. Dilekçede, kaldırımın kırık ve bozuk olması nedeniyle yenilenmesi gerektiğini belirtildi.

untitled-1.jpg

Dilekçe üzerine harekete geçen Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırımın yenilenmesi için çalışmalara başladı. Ekipler, kaldırımı sökerek yerine yenilerini döşemeye başladı.

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Biriminde görevli Ali Can Karagöz, anadolugazete.com.tr muhabirine yaptığı açıklamada, "Belediyemize yapılan müracaat neticesinde çalışmaları başlattık. Ekip arkadaşlar ile birlikte kaldırımı yeniliyoruz. Çalışmalar tamamlandığında kaldırım daha güvenli ve kullanışlı hale gelecek." dedi.

untitled-1-001.jpg

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'nun talebi üzerine harekete geçen Çankaya Belediyesinin kaldırım onarım çalışması, vatandaşların güvenliğini sağlamaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgedeki kaldırım daha güvenli ve kullanışlı hale gelecek. Vatandaşlar, daha rahat bir şekilde yürüyebilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.