Çankaya'da bakım onarım çalışmaları devam ediyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelindeki 3 milyon 240 bin metrekarelik parklarında bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı. Yağışlı havaların etkisiyle hızla büyüyen çimleri ve yabani otları biçen belediye ekipleri, aynı zamanda park içindeki oyun alanları ve donatıların bakımını da gerçekleştiriyor.

Çankaya'da bakım onarım çalışmaları devam ediyor!
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi, yılın 365 günü ilçedeki park ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bahar aylarına yönelik başlatılan budama, toprak serimi, bakım ve çiçeklendirme gibi dokunuşlarla parkların estetik görünümü sağlanıyor. Ayrıca, kullanım ömrü dolan ve kullanımdan kaynaklı bozulan park içi donatılar da onarılarak güvenli hale getiriliyor.

abhce.jpg

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sahadaki ekiplerin gayretleriyle parkları temiz ve konforlu hale getirdiklerini belirtti. Güner, “İlçemiz genelinde belediyemizin sorumluluğunda 3 milyon 240 bin metrekare büyüklüğünde park alanımız bulunuyor. Tüm parklarımızda düzenli bir şekilde bakım ve onarım çalışması yapıyoruz. Komşularımızın keyifle vakit geçirebilmesi için parklarımızı canlandırıyoruz. Çocuk oyun gruplarımızı yeniliyoruz, peyzaj çalışmalarımız ile Çankayalı komşularımızın rahat bir nefes alacağı parklarımızı daha yeşil hale getiriyoruz” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.