CHP kurultayı nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

CHP’nin 4 Kasım 2023 Cumartesi günü yapacağı 38. Olağan Kurultayı nedeniyle Ankara’da bazı yollar bugün (cuma) saat 22.00’den kurultayın bitimine (Pazar) kadar araç trafiğine kapatılacak.

CHP kurultayı nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı 5 Kasım Cumartesi saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda başlayacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, CHP'nin Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştireceği kurultay sebebiyle bazı yolların araç trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre kurultay nedeniyle bugün (cuma) saat 22.00’den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

4-5 Kasım 2023 tarihlerinde Ankara Spor Salonu’nda yapılacak olan program ile ilgili alınacak emniyet tedbirleri kapsamında 3 Kasım 2023 saat 22.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak bazı yollar şöyle;

Cumhuriyet Caddesi’nin Gar Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arasında kalan çift yönlü, Gar Kavşağı ile Gar Kavşağı’na bağlanan ve Gar Kavşağından açılan yan varyantıların tamamı (alt geçit hariç) , Ulaştırma Kavşağı’ndan Gar Kavşağı’na bağlanan yan varyantların tamamı ve Gar Kavşak’tan Kazım Karabekir Caddesi’ne bağlanan yan varyantının tamamı (üst geçit hariç) araç trafiğine kapatılacaktır.

whatsapp-image-2023-11-03-at-14-56-39.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.