Emniyet'ten Trafik Haftası etkinliği

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, bir alışveriş merkezi önünde yetişkinlere ve çocuklara yönelik uygulamalı trafik eğitimi düzenledi.

Emniyet'ten Trafik Haftası etkinliği
Yayınlanma:

EGM Trafik Başkanlığı tarafından "hayatla yarışılmaz" ilkesiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ve Mobil Trafik Eğitim Tırı ile katılımcılara eğitimler verildi.

Çocukların ve yetişkinlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, trafik standında sürücülere el broşürleri ve kampanya içerikleri dağıtıldı; çocuklara ise çeşitli hediyeler verildi.

EGM Trafik Başkanlığı Eğitim Koordinasyon Şube Müdürü Komiser Yardımcısı Taylan Yeşilkaya, etkinlikte katılımcılara trafik güvenliği ve farkındalık eğitimi verdiklerini belirtti.

Yeşilkaya, özellikle çocukların hedef kitlelerinden biri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Çocuklarımız için Mobil Trafik Eğitim Tırımızı getirdik. Burada, Emniyet kemeri simülasyon aracı, radar aracı ve trafik polisi aracımızla birlikte standımızı kurduk. Çocuklarımıza 20 dakikalık teorik eğitim veriyoruz ve ardından uygulamalı eğitimleri gerçekleştiriyoruz. Eğitimin sonunda çocuklarımıza çeşitli hediyeler vererek, trafik bilinciyle büyümelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.