Fethi Yaşar 23 Nisan'da çocuklarla bir arada!

Yenimahalle, 104. yılını kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla karşıladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinlikler, Yenimahalle Belediyesi ve Batıkent Murat Karayalçın Meydanı'nda düzenlenen törenlerle başladı.

Fethi Yaşar 23 Nisan'da çocuklarla bir arada!
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan törenlerine; CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve aileleriyle birlikte minik ilçe sakinleri katıldı.

Törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Yenimahalle Belediye Başkanlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Daha sonra siyasi parti ve STK temsilcileri ile birlikte Murat Karayalçın Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne çelenk sunuldu.

yasar.jpg

Başkan Yaşar, törende yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara bayram hediye eden tek lider olduğunu vurgulayarak, "Bugün 104. yılını kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk'ün çocuklarımıza armağanıdır." dedi.

Yaşar ayrıca, Atatürk'ün aydınlık bir geleceğin çağdaş gençlikle mümkün olduğuna inandığını belirterek, milli bayramların ülkenin en büyük değerleri olduğunu söyledi. Etkinliklerin sonunda, Şentepe Adile Naşit Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Yaşar'ı ziyaret ederek kısa bir süre başkanlık görevini devraldı ve belediye başkanlığı ile ilgili sorularıyla renkli anlar yaşattı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.