Fethi Yaşar köy dernekleriyle bir arada!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Tokat, Yozgat, ve Çorum illerine ait 40’a yakın köy derneği başkanını belediye meclis salonunda misafir etti.

Fethi Yaşar köy dernekleriyle bir arada!
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, köy dernekleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada, hemşeri derneklerinin toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanması, kültürel mirasın gelecek nesillere aktarılması açısından taşıdığı önem vurgulandı.

''DERNEKLER KÜLTÜREL MİRASIN TEMSİLCİSİ''

Yaşar, 2009 yılından bu yana ilçede barış ve sevginin sürdürülebilmesi için hemşeri derneklerinin düzenlediği etkinlik ve projelere tam destek verdiklerini belirtti. "İlçemizde barış ve hoşgörünün egemen olabilmesi için halkımıza katkı sunacak hizmetler gerçekleştiriyoruz" diyen Yaşar, hemşeri derneklerinin toplum bilincinin oluşmasında ve kültürel mirasın aktarılmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı.

yasar.jpg

Ekonomik zorlukların belediyeleri de etkilediğine dikkat çeken Yaşar, "Belediye olarak, yasaların izin verdiği her alanda, dil, din, ve ırk ayrımı yapmaksızın her vatandaşımıza eşit hizmet sunuyoruz. Ekonomik krizle mücadele ediyoruz ancak tasarruf tedbirleri uygulayarak ve vatandaşa fayda sağlamayan projeleri hayata geçirmeyerek bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.