Gençlerbirliği, Giresunspor’u tek golle geçti: TFF 1.Lig’de bitime bir hafta kala Play-off yarışı iyice kızıştı

Gençlerbirliği, 1. Lig'in heyecan dolu 33. haftasında Giresunspor'u ağırladığı maçta zorlu bir mücadeleden galip ayrılarak play-off umutlarını son haftaya taşıdı. Bitime bir hafta kala play-off için büyük bir yarışın içinde olan Ankara temsilcisi, haftalar öncesinden küme düşen Giresunspor karşısında beklenenden daha fazla zorlandı.

Gençlerbirliği, Giresunspor’u tek golle geçti: TFF 1.Lig’de bitime bir hafta kala Play-off yarışı iyice kızıştı
Yayınlanma:

İlk yarıda rakibine baskı yapmasına rağmen gol bulamayan Gençlerbirliği, ikinci yarıda daha etkili bir performans sergileyerek büyük bir baskı kurdu. Mücadelenin 69. dakikasında M. Yatabare'nin golüyle öne geçen Gençlerbirliği, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak puanını 50'ye çıkardı.

Ancak, bu sonuçla birlikte 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Bandırmaspor ve Boluspor da 50 puana ulaşmış oldu. Özellikle Bandırmaspor, evinde Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup etti. Boluspor ise deplasmanda Manisa FK'ye 1-0 yenilerek 50 puanda kaldı.

Bu üç takım, son haftaya girerken play-off'a kalma umutlarıyla dolu bir mücadele verecekler. Gençlerbirliği, ligin son maçında küme düşme hattındaki Tuzlaspor'a konuk olacak ve play-off için kritik bir mücadele verecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.