Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı belediyenin borcunu açıkladı: Şeffaf belediyecilik ve vergi vurgusu

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sosyal medya hesabından Gölbaşı Belediyesinin borç durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı belediyenin borcunu açıkladı: Şeffaf belediyecilik ve vergi vurgusu
Yayınlanma:

Yakup Odabaşı, 4 Nisan 2024 tarihinde göreve başladıklarını ve belediyenin 1 milyar 60 milyon 485 bin 153,44 TL'lik bir borçla devralındığını belirtti.

Bu açıklamanın amacının kimseyi karalamak ya da hedef haline getirmek olmadığını vurgulayan Odabaşı, söz verdikleri şeffaf belediyecilik ilkesi doğrultusunda ve belediyenin gerçek sahibinin Gölbaşılı hemşehriler olduğunu belirtti.

Vergilerle finanse edilen belediyenin finansal durumunun şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini söyleyen başkan, vatandaşların bu konuda bilgilendirilmesinin önemine değindi.

Odabaşı, bahane üretmeden ve mazeret göstermeden var güçleriyle çalışacaklarını ve ne vatandaşları ne de personeli mağdur etmeyeceklerini söyledi.

Açıklamada, belediyenin finansal durumuyla ilgili resmi ve imzalı belgelerin yayımlandığı da belirtildi ve nihai kararın Gölbaşılı hemşehrilerin takdirine bırakıldığı ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.