Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri için model uçak etkinliği

Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi, yaş almış büyükler için heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Büyükler, model uçak yapımı eğitimleriyle bulutların üzerinde bir yolculuğa çıkıyor.

Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri için model uçak etkinliği
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi altında hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri için, model uçak yapımı etkinliği düzenlendi.

Huzurevinde misafir edilen büyüklerin keyifli ve huzurlu vakit geçirmesi için tüm imkânların seferber edildiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Belediyemiz ile Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı iş birliğinde her yaşta öğrenmenin önemini vurgulamak için model uçak yapımına yönelik projemizi hayata geçirdik. Öğrenmenin de eğlenmenin de yaşı yoktur” dedi.

Eğitimler, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Basın Yayın ve Tanıtım Müdürlüğü eğitmenleri tarafından gerçekleştiriliyor. Tanıtıcı, bilgilendirici ve uygulamalı eğitimlerin sonunda ortaya çıkacak model uçağın gökyüzünde özgürce uçması hedefleniyor. Eğitimler üç aşamadan oluşuyor: ilk aşamada 4 hafta süren maket yapımı, ikinci aşamada 4 hafta süren projenin olgunlaştırılması, ve son aşamada ise 6 hafta süren motor takma ve uçak uçurma süreci gerçekleştirilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.