Keçiören'de halkla ilişkiler hızlandı, Belediye'nin kapıları halka açıldı

Mesut Özarslan'ın Keçiören Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Belediye'deki üst düzey atamalar da yapıldı. Belirlenen başkan yardımcıları bir taraftan belediyenin makam kapılarını halka açarken bir taraftan da ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Keçiören'de halkla ilişkiler hızlandı, Belediye'nin kapıları halka açıldı
Yayınlanma:

Yerel seçimlerin ardından büyük değişimin yaşandığı belediyelerden biri Keçiören oldu. Mesut Özarslan'ın Keçiören Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Belediye'deki başkanvekili ve başkan yardımcıları da belirlenmiş oldu.

Yeni bir halkla ilişkiler stratejisi benimseyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, başkan yardımcılarını halkın taleplerini dinlemek ve ev ziyaretleri yaparak vatandaşla iletişimi arttırmak için görevlendirdi.

Keçiören Belediyesinin sosyal medya hesabından düzenli olarak paylaşılan video mesajlarda, başkan yardımcılarının Keçiörenlileri kabul ettiği, taleplerini dinleyip not aldığı görülürken; bir yandan da ev ziyaretleri ile vatandaşla olan iletişim kuvvetlendiriliyor.

kbb1.jpg

İLK ADIMLARDAN BİRİ HALKLA İLİŞKİLERDE OLDU

Son olarak Keçiören Belediyesinin X hesabından yapılan paylaşımda "T.C. Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mesut Özarslan’ı temsilen Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Serkan Bedirhanoğlu; Temel ailesini ziyaret ederek Cansu kızımızın doğum gününü kutladı. Cansu kızımıza ve ablası Duru kızımıza sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyoruz." mesajına yer verdi.

KAPILARI HALKA AÇTILAR

Belediye'nin hesabından yapılan bir başka paylaşımda ise "T.C. Keçiören Belediyesi Başkan Vekilimiz Tolga Turgut, Belediye Meclis üyeleri Seda Sevindik ve İbrahim Mert Bektaş vatandaşlarımızın taleplerini dinlediler. Kapıları açık sosyal belediyecilik anlayışımızla, her bir vatandaşımızın derdine çözüm bulacağız." ifadelerine yer verildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.