'Kral Havuzu' dron ile görüntülendi!

Ankara'nın sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin tercihi haline gelen Kral Havuzu, başkentin 70 kilometre uzağında, Kızılcahamam ilçesinde doğal bir oksijen kaynağı olarak öne çıkıyor.

'Kral Havuzu' dron ile görüntülendi!
Yayınlanma:

Kral Havuzu, Ankara'nın yaz sıcağında serinlemek ve doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler için ideal bir rota olmaya devam ediyor.

kralhavuzu.jpg

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR DENEYİM

Drone ile görüntülenen Kral Havuzu, eşsiz bir berraklıkta ve doğal minerallerle zenginleşen yapısıyla dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle hem serinletici bir etki oluşturuyor hem de cilt için besleyici bir özellik taşıyor. Havuz, çevresindeki yeşil alanlarla bütünleşmiş bir atmosfer sunarak doğayla iç içe bir deneyim sunuyor.

Özellikle hafta sonları, ailelerin şehrin gürültüsünden ve sıcaklığından uzaklaşmak için tercih ettiği Kral Havuzu, kamp alanları, mangal keyfi ve piknik yapma imkanlarıyla başkentlilere tatil havası yaşatıyor. Ailesiyle birlikte pikniğe gelen vatandaşlar, Kral Havuzu'nun güzelliğine hayran kalarak diğer vatandaşların da ziyaret etmelerini tavsiye ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.