Mamak Belediyesi’nden vatandaşa kolaylık

Mamak Belediyesi yaptığı başarılı projelere her gün bir yenisini daha ekliyor. Belediye, vatandaşların sorunlarına çözüm bulabilmek için “Çek Gönder” mobil uygulaması ile vatandaşla arasındaki duvarları yıkıyor.

Mamak Belediyesi’nden vatandaşa kolaylık
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak Belediyesi yaptığı başarılı projelere her gün bir yenisini daha ekliyor. Belediye, vatandaşların sorunlarına çözüm bulabilmek için “Çek Gönder” mobil uygulaması ile vatandaşla arasındaki duvarları yıkıyor. Mamak Belediyesi’nin kullanıma sunduğu, akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilebilen uygulama sayesinde Mamaklılar istek ve taleplerini kolayca ve direkt cep telefonlarından belediyenin ilgili birimlerine iletebilecek.

UYGULAMA ÜCRETSİZ İNDİRİLİYOR

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin talimatıyla hayata geçen proje sayesinde, vatandaşlara kolaylık sağlanıyor. “Çek Gönder” uygulamasını başlatan Köse bu uygulama ile vatandaşların istek ve taleplerini alarak olumlu yada olumsuz herkese geri dönüş sağlıyor. Uygulama Android marketten ücretsiz olarak indirilebiliyor ve anında resim çekilerek istekler iletilebiliyor. Vatandaşı önemseyip sorun, istek ve talepleriyle yakından ilgilenen Mamak Belediyesi yeniliklerle çalışmalarını genişleterek ilerlemeye devam ediyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.