Mesut Özarslan, Keçiören Belediyesinin borcunu açıkladı!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Keçiören Belediye Başkanı seçilen Dr. Mesut Özarslan, önceki dönemden kalan belediye borcunu açıkladı. Özarslan, “Belediyemizin borcunu geldiğimiz günden beri noktası virgülüne kadar hesaplattık. Keçiören Belediyemizin 1 milyar 755 milyon 519 bin 103.73 TL birebir borcu bulunmaktadır.” dedi.

Mesut Özarslan, Keçiören Belediyesinin borcunu açıkladı!
Yayınlanma:

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, sosyal medya hesabından Belediye'nin borcuna ilişkin bir açıklama yaptı. "Taktir yüce Türk milletinindir." notuyla paylaşılan mesajda Keçiören Belediyesinin borcuna ilişkin şu açıklama yapıldı:

“Belediyemizin borcunu geldiğimiz günden beri noktası virgülüne kadar hesaplattık. Ve bugün itibarıyla da borçları bütün halkımızın bilgisi olması amacıyla hem belediye binamız, hem kale, hem şelale, hem de billboardlarda Keçiören'imizin her yerinde görebilir insanlarımız. Ve bunun sonucunda noktası virgülüne kadar okuyorum; 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL Keçiören Belediyemizin birebir borcu bulunmaktadır. Bir önceki Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok Beyefendi maalesef talihsiz bir açıklama yaptı. 10 milyon bir borçla devrettiğinden bahsediyor. Biz de kendisinin de geçmiş dönemde altında çalışan insanların yanlış bilgiler verdiği konusunda kendisini uyarıyor, bizim asmış olduğumuz tabelaları ve bildirimleri iyi incelemesini istiyoruz. Sonuç itibarıyla borcumuz bellidir. Bunları didaktik olarak noktası, virgülüne kadar açıklamış bulunmaktayız.

Bizim işimiz gücümüz Keçiören olacak. Biliyorsunuz halkımızla her gün kucaklaşıyoruz. Projelere başladık. Çöp sorununu halletmeye başladık. İnsanlığa hizmetin olduğu bir belediyecilik için her gün çalışıyor, didiniyoruz. Keçiören'in vicdanı olmaya çalışıyoruz.”

​​​​​ALTINOK, 10 MİLYON DEMİŞTİ

Keçiören Belediyesi'nin bir önceki başkanı AK Partili Turgut Altınok ise “10 milyon TL borçla belediyeyi devrediyoruz.” demişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.