Murat Ercan Sincan'daki projeleri yerinde inceledi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ercan, yeni dönemde hizmete alınması planlanan projeleri inceledi ve "Hemşehrilerimizin hayat kalitesini yükseltecek projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Murat Ercan Sincan'daki projeleri yerinde inceledi
Yayınlanma:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçede başlatılan yeni projeleri yerinde inceleyerek, çalışmaları yakından takip ediyor.

''HAYAT KALİTESİNİ YÜKSELTECEK PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ''

Ercan, ilk olarak inşası devam eden Belediye Kültür ve Hizmet Binası'nda incelemelerde bulundu. Teknik personelden inşaat çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Ercan'ın sonraki durağı Belören Millet Bahçesi oldu.

proje.jpg

Belören Millet Bahçesi, Belören Lale Cafe ve Belören Şehir Ormanı'nda da incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde inceleyen ve gerekli talimatları veren Başkan Murat Ercan, "İlçemize değer katacak, hemşehrilerimizin hayat kalitesini yükseltecek projeler üretmeye devam ediyoruz. İnşası devam eden ve yeni dönemde hizmete alacağımız Belediye Kültür ve Hizmet Binası, Belören Millet Bahçesi, Belören Lale Cafe ve Belören Şehir Ormanı'nda çalışmaları yerinde inceledik" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.