PMD'nin 60. yılında ödüller sahiplerini buldu!

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Başkent Ankara'nın merkezinde bulunan Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde Parlamento Muhabirleri Derneğinin (PMD) 60. yılına özel düzenlenen ödül törenine ev sahipliği yaptı.

PMD'nin 60. yılında ödüller sahiplerini buldu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Tecrübeli parlamento muhabirlerinin bir araya geldiği PMD 60. yıl ödül töreninde, mesleklerinde 20 yılını dolduran gazetecilere plaketler takdim edilirken, derneğin yeni üyelerine de rozetleri verildi.

odultoreni.jpg

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, konuşmasında ilkeli, tarafsız ve dürüst haberciliğin önemine vurgu yaparak, "Her zaman önemlidir ama her geçen gün daha zor koşullarda görev yapan ve bu görevi layıkıyla yerine getirmiş olan meslek büyüklerimin yanı sıra halen yerine getirmekte olan kıymetli parlamento muhabirlerimizle, basın mensuplarımızla birlikte olmaktan ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

huseyincanguner.jpg

Parlamento muhabirlerinin tarihi görevler üstlendiğini vurgulayan Güner, "Parlamentoda yaşananların millete doğru aktarılması, tarihe doğru kayıtların geçmesi, parlamento muhabirlerimizin bugüne kadar üstlendiği görev kadar büyük ve önemlidir. 60 yıllık köklü tarihi bulunan Parlamento Muhabirleri Derneğimiz, demokrasinin kesintiye uğradığı dönemlerde bile bu görevi yerine getirmekten vazgeçmedi. Bundan sonra da vazgeçmeyeceğine yürekten inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.