Pursaklar Hanım Evleri'nde 'Minik Eller, Büyük Hayaller' etkinliği!

Pursaklar Belediyesine bağlı Hanım Evleri, öğrencilerin geleneksel sanatlar ve kültürel mirasa olan ilgilerini artırmak ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanımak amacıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Pursaklar Hanım Evleri'nde 'Minik Eller, Büyük Hayaller' etkinliği!
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleşen etkinlik, "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla düzenlendi.

BİRÇOK ALANDA EĞİTİM VERİLDİ

Hanım Evlerini ziyaret eden öğrencilere geleneksel sanatlar ve kültürel mirasın yaşatıldığı kurslar hakkında detaylı bilgiler verildi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, etkinlik kapsamında öğrencilerin yeni ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlandığını belirtti. Çetin, Hanım Evlerinde verilen kurslarla birlikte, geleneksel sanatların ve kültürel mirasın gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yaptı.

etkinlik.jpg

Öğrenciler, el sanatları, ebru, resim, çini, mutfak atölyesi, dokuma, takı, seramik, dekoratif el sanatları, ahşap boyama gibi birçok alanda eğitim alma fırsatı buldu. Bu etkinliklerde keyifli vakit geçirirken aynı zamanda el sanatlarıyla tanışma ve öğrenme süreçlerine destek olma imkanı yakaladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.