Pursaklar'da 'Cimri' oyunu sahnelendi!

Pursaklar Belediyesinin ev sahipliğinde, 679 sandalyesi ile başkentin en geniş sahnesi olan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, son oyunu "Cimri" ile sanatseverlerle buluştu.

Pursaklar'da 'Cimri' oyunu sahnelendi!
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesinin düzenlediği etkinliklerle şehrin sosyal ve kültürel dokusuna katkı sağlayan sahne, her gösteride dolup taşan seyirci kitlesiyle dikkat çekiyor. "Cimri" tiyatro oyunu da bu ilginin en son örneği oldu.

cimri.jpg

''İLÇEMİZDE SANAT DOLU GÜNLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK''

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sahnedeki her oyunun yoğun ilgi görmesinin doğru bir adım olduğunu belirterek, "Pursaklar, sanatın merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile işbirliğiyle 3 yıl önce hizmete açtığımız Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, hemşehrilerimizin büyük teveccühüyle karşılaşmaya devam ediyor. Sahnelenen her oyun, bu doğru işe imza attığımızı kanıtlıyor. İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek." şeklinde konuştu.

Paris'in burjuva kesiminin para tutkusunu gülünç bir şekilde işleyen "Cimri" tiyatro gösterisi, insanın içine düştüğü paradoks ve çelişkileri eğlenceli bir dille anlatıyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.