Pursaklar'da çocuklar tebessüm ediyor

Çocuklara yönelik her gün farklı organizasyonlarla unutulmaz bir yaz tatili yaşatan Pursaklar Belediyesi, eğlence dolu etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar'da çocuklar tebessüm ediyor
Yayınlanma:

İki ay boyunca çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerle tadına doyulmaz yaz ayları yaşatan Pursaklar Belediyesi, eğitimden kültüre, müzikten resime, spordan el sanatlarına birçok farklı alanda kurslar verdiği Pursaklar Yaşam Merkezi’nde miniklere yönelik birbirinden farklı birçok etkinlik düzenledi.

Pursaklar Yaşam Merkezine kurulan sihirli kum atölyesi, mutfak atölyesi, taş ve ahşap boyama ve survivor kids etkinlik alanlarında çocuklar, hafta sonu boyunca doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

4984c25f-7f2d-4d57-b5c4-35aebef6a44b.jpeg

‘‘YAVRULARIMIZIN EKRAN BAŞINDAN BİRAZCIKTA OLSA UZAKLAŞMALARINA YARDIMCI OLABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE’’

İki ay boyunca çocukların daha verimli zaman geçirmeleri için birçok program düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın yaz ayları boyunca keyif dolu dakikalar geçirmeleri için Pursaklar Yaz Spor Okulları, Çocuk Şenlikleri başta olmak üzere birbirinden farklı birçok etkinlik düzenledik. Evlatlarımızın yüzlerinde oluşan tebessümler bizleri ziyadesi ile memnun etti. Yavrularımızın ekran başından birazcık da olsa uzaklaşmalarına yardımcı olabildiysek ne mutlu bize’’ dedi.

f66643b5-552f-404f-bbbc-d642faa36e05.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.