Pursaklar’da eğlenceli yaz

Çocuklar için her gün farklı bir etkinlik düzenleyen Pursaklar Belediyesi, “Neşeli Sahne Çocuk Şov” organizasyonu ile miniklerin karşısına çıktı.

Pursaklar’da eğlenceli yaz
Yayınlanma:

Çocukların kültürel, sanatsal, sosyal, sportif ve bilimsel gelişimlerine yönelik birçok faaliyet düzenleyen Pursaklar Belediyesi, miniklerin eğlence dolu bir yaz geçirmeleri için birbirinden eğitici ve öğretici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Saray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda kukla şov, balon şov, bubble şov, sihirbaz şov, animasyon, bilim şov ve çeşitli yarışmalarla doyasıya eğlenmeye ve kıyasıya rekabet ederek çeşitli hediyeler kazandı.

Yaz tatili süresince çocukların daha verimli ve keyifli zaman geçirmeleri için etkinliklerin aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın eğlenmesi ve mutlu olması üzerine bir yaz programı kurguladık. İki gün boyunca çocuklarımız, Saray Kültür Merkezimizde Neşeli Sahne Çocuk Şov etkinlikleri ile keyif dolu vakit geçirdiler. Kardeşlerimizin neşe saçan gülücükleri ve heyecanları bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımız ne yapsak az. Onlar gülsün yeter ki. Ağustos ayındaki etkinliklerimizi kaçırmamak adına bizi takip etmeyi unutmayın’’ dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.