Pursaklar'da özel bireyler için etkinliklere devam!

Pursaklar Belediyesi, toplumun içerisinde özel gereksinimli bireylerin daha aktif bir şekilde yer alabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sosyo-kültürel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Pursaklar'da özel bireyler için etkinliklere devam!
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, bünyesinde sunulan eğitim ve sosyal amaçlı çalışmalara katılan özel gereksinimli bireylere yönelik eğitici etkinlikler düzenleniyor. Tesislerde gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinliklerde, gençler uzman eğitmenler eşliğinde el becerilerini geliştirme fırsatı bulurken, günlük yaşamlarına katkı sağlayacak etkinliklere de katılıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, özel gereksinimli bireylere yönelik yapılan çalışmalara ayrı bir önem verdiklerini vurgulayarak, "Özel gereksinimli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için eğitici ve öğretici sosyal ağları hizmetlerine sunmak için çaba harcıyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezimizde düzenlediğimiz etkinliklerle, onlara enerjilerini atma imkanı sunarken, el becerilerini ve kaba motor becerilerini geliştirme şansı veriyoruz. Özel gereksinimli gençlerimizdeki en ufak ilerlemeler bile özgüvenlerinin katlanarak artmasına yardımcı oluyor" şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.